torsdag 20 oktober 2011

jag svara inte på komentarer...

av den enkla andl att det helt enkelt inte gåt av nån mysko orsak.
fast en kommentar beh ju inte fullföljas m ett svar (ävén om det är trevligt!

för då ärdet ju en fråga inte en komrentar =) pUss o hej

107 kommentarer:

  1. Nä, man behöver inte svara på bloggkommentarer, men som du säger så kan det vara trevligt i bland, men absolut inget måste. Tråkigt med dessa rykten som sprids om er, fast jag tror att de flesta normalt funtade i Gränna bara rycker på axlarna åt sådana rykten, de vet att det kan handla om dem själva nästa dag! Resten, och ofta de som snackar, är inget att bry sig om. Sådana människor finns överallt!

    SvaraRadera
  2. Har läst din blogg länge alltid lika roligt när du har skrivigt något!
    Tänkte fråga va du och marcus vill göra med era liv, jobba med vart ni drömmer om att bo och sånt:) hoppas du svarar på det!

    SvaraRadera
  3. tråkig blogg du har skriver bara masa skit

    SvaraRadera
  4. Ja man kan ju undra vad ni ska göra med era liv? Hur länge ska Marcus vara på psyket? Vad tufft ni verkar ha det när man läser vad som skrivs på fb.

    SvaraRadera
  5. Varför är du på barnhemmet Oasen?

    SvaraRadera
  6. Är du på Oasen? Vad händer egentligen? :O

    SvaraRadera
  7. Men man hamnar väl inte på Oasen bara sådär? Varför bloggar du inte om att du är där?

    SvaraRadera
  8. När både johanna och Marcus missbrukar är det ju tur att socialen tar sitt ansvar när föräldrarna inte gör det. Barn ska inte behöva ha föräldrar som missbrukar. Lägg av med missbruket för era barns skull!!! Kämpa o va stark!!

    SvaraRadera
  9. Ja man har ju förstått att det är något som inte står rätt till när man ser vad som skrivs här. Men hur i hela friden kan hon gifta sig och skaffa barn med en knarkare?!?

    SvaraRadera
  10. Ja inte en dag försent att socialen reagerar!!

    SvaraRadera
  11. Det här verkar ju jättekonstigt! Först hör man att Marcus blivit av med sitt sub och inte får komma hem för socialen. Och nu ser man en bild på han på fb då han dricker öl mitt på dagen, varför inte åka hem till sin familj istället för att vara ute på stan och supa? Herregud ! Hoppas verkligen socialen reagerar !

    SvaraRadera
  12. Men hur fan kommer det sej att den duktiga trebarns mamma enligt henne själv är på barnhemmet Oasen i Aneby? Där hamnar man väl inte bara sådär? Och mogna som föräldrar lär dom aldrig bli!! Såg också att Marcus satt och drack öl mitt på ljusa dagen en Måndag.

    SvaraRadera
  13. Nä man hamnar inte på Oasen bara sådär ..men är hon verkligen på Oasen? nä precis man beter sig inte så som han gör som förälder..så omoget och oansvarigt! Tycker synd om barnen om det fortsätter såhär.

    SvaraRadera
  14. Är man nere i ett missbruk blir det tyvärr så här. Så varför man gifter sig och skaffar barn med en missbrukare kan bara Johanna svara på. Vi får väll hoppas att de nu tar tag i sina liv, bra iallafall att socialen gör något..... Oasen hamnar man ju inte bara så där så under all yta av den perfekta familjen har nu allt kommit fram. Eller håller på verkar det som.. och tur är väll det... för barnen!!! Stackars barn!!! Att ljuga, manipulera och visa den fiina sidan utan är vanligt bland missbrukare...

    SvaraRadera
  15. hjälp henne o ge henne en hand istället för att sitta här anonymt o "skvallra" orka
    /lina

    SvaraRadera
  16. Sluta döm en hel familj på det där sättet! Jag vet inget om vad som har hänt, men de har det uppenbarligen jobbigt och behöver omtanke istället för skit kastat över sig.

    SvaraRadera
  17. Hej Johanna!

    Känner inte dig eller din familj. Hur jag hittade till din blogg vet jag inte...

    Sänder dig och dina kärlek och styrka.

    " En droppe droppad i livets älv
    Har ingen kraft att flyta själv
    Det ställs ett krav på varenda droppe
    Se till att hålla de andra oppe"
    -Tage Danielsson

    -Jennie

    SvaraRadera
  18. Tur att att familjen har fått hjälp! Inte en dag försent!!

    SvaraRadera
  19. Man hör från olika håll att du är på oasen och från andra håll att du inte är där, så man vet inte vad man ska tro. Hoppas att det löser sig till det bästa för dig och din familj!

    SvaraRadera
  20. AMen varför skriver hon att hon är på oasen på fb? För sin adhd? Konstigt...adhd utredningar gör man väl inte där?

    SvaraRadera
  21. Ingen aning ..verkar ju jätteskumt. Och jag som trodde det va Marcus som hade drogproblem och inte Johanna ..men när man läser vad som skrivs här så verkar ju båda ha det ..

    SvaraRadera
  22. Samma skrot och korn båda två!

    SvaraRadera
  23. Markus var iallafall på psyket igår! Så vad får er att säga att han satt och drack Öl på en måndag? Gamalt foto kanske. Eller så hade han permis. Men gud hjälper dom nu till att bli friska och starka. Gud gör allt.

    SvaraRadera
  24. Varför skriver du inte längre? Om du ska ha en blogg så är den väl till för att användas?

    SvaraRadera
  25. Joana, vi är många som önskar er gott! Hoppas verkligen att allt är bra med er. Skriv när du orkar, vi är många som önskar er gott, även om det verkar finnas andra illasinnade också. MEN tänk på att kärleken är alltid större.

    SvaraRadera
  26. vi är på ett ställe för att jag ska göra en ADHD utred och för att Markus fick ett återfalll och blivit av med suben 3 månader.
    och då ska inte barn vara nära en abstinent person. Jag missbukar inte, varför skulle jag det?

    Och jo dom har specialpsykologer och psykläkare som gör adhd utredningar på vuxna och barn.
    Mina barn har det bra, och socialen?
    Herregud varför tror ni att dom har med oss att göra?

    Har ni verkligen inget annat göra ään att prata om oss??

    Markus lä'mnar prov 3 dagar i veckan (rena)
    jag är inte ens under utredning (som förälder) jag är här för att markus blivit av med suben och det är riskabelt plus min nevropsykiatriska utredning.

    Jösses vad folk är elaka. Varför jag gifte mig med en "simpel knarkare"??? han har vart ren under hela vårt förhå¨lllande bortsett från återfallet på benzo hos en kompis som e andl till att suben togs bort 3 månader.
    Markus är världens underbaraste man och pappa!!!
    a herregud, besviken, ledsen och fruktansvärt sårad över hur dömande och elaka folk är.
    Och hur jävla NYFIKNA dom är , det är ju pinsamt.
    Vad är det ni villl vceta liksom`vill ni snaska i skvaller elller vad? fråga på då¨, jag e ärlig, alltid ärlig i min blogg, det är det den handlar om.
    därav namnet.
    Aja, jag mår toppen och har kommit en bra bit i att finna mig själv. Tess är här nu och vi har haft de dömysigt och Neo va här förra.

    Markus kommer ofta och hälsar på med.

    Alla kan ramla, man ska se individen för vad den är och inte lyssna på skvaller. Man ska stötta och räcka en hand, hjälpa och lyssna.
    Har träffat så mkt fina människor, fått tömma så mkt känslor, gått igenom hela mitt liv från födseln till nu, börjar mer och mer först¨å varför jag är som jag är och mår som jag mår.

    Snälla rara gränna fortsätt ni med net ni göt. och vad vi gör med våra liv? jag är mammaledi markus pluggar till undersköterska och i vanliga fall pluuggar jag upp gymnasiebetyg på distans ?

    nee nattmedicin och ciss m melinda nu!
    Nattiii och kärlek till er alla.....

    SvaraRadera
  27. 29 Kommer vi hem jag och Liam.
    Antar att folk i lilla skitgränna. Är i Aneby för jag mår inte bra och behöver ganska intensivt göra en ADHD samt borderline utredning, känns underbart att ha fgått komma i gång.
    Markus har tagit sig i kragen och lämnar rena prover, och allt kommer återgå till det normala sen , om inte bättre.

    Tror detta är det bästa som kunnat hända. Mår bara bättre ochj bättre, förutom att jag saknar Neo ocu Tess (dom måste ju vara i skola/dagis) men dom är här ofta, Neo va här förra helgen och tussan är här nu.


    Och Markus är ofta här och hälsar på. Har läst mina journalantecningar och dom gjorde mig glad.
    det stod i princip bara "johanna uppmärksammar barnen i första hand" - "när Markus här här ser man att Johanna och Markus har ett fint äktenskap och dom visar otroligt mycke kärlek till varann och barnen" -"Markus är mkt stolt över sin son och lyser upp som en sol när han ser honom"

    Har fått nya vänner, kör cross och börjat gymma. Har på något sätt landat och funnnit mig själv, tror jag glömt vem jag ens var.

    Nu har jag gått in i hela min själ, pratat ut om precis allt som tynger med psykologer och delar tankar med nya vänner.

    Johanna is back. Och är otroligt galet kär i min Markus <3 längtar efter honom. Längtar efter NEO <3 <3 <3

    Allt svart och grått som funnnits i mitt liv har jag kastat åt helvete rent ut sat, men det tar tid att rensa ut allt och fylla sig sj med energi. Men jag (vi) är på god väg.

    Lovade att avsluta inlägget med "MELINDA ÄR BÄST!!!!" (och det e hon)

    SvaraRadera
  28. av nå¨gfon andlening går det inte att skriva inllägg på denna datorn... men hur klommer der sig att JAG helt plötsaligt knarakar??? haha

    SvaraRadera
  29. moget att vara anonym också när man påstår saker. vad knarkar jag då?

    SvaraRadera
  30. Kan vi inte bara komma överens om att johanna är dum i huvet och världens sämsta morsa också är det utarbetat en gång för alla så behöver folk inte ogga om det mer:)

    SvaraRadera
  31. Tycker det är hemskt att man överhuvudtaget talar/skriver ned en person på detta sätt. Jag lever eller har levt själv med missbrukande person. Han har varit nykter, han har åter fallit i missbruk, han har varit på behandling, nykter igen osv.
    Men man kan inte rå för vem man älskar. Sådan är kärleken. Och för kärleken kämpar man.
    Ett ställe som Oasen som jag själv egentligen inte vet mycket om mer än den snabbglutt jag gjorde på hemsidan jobbar inte bara för kommunen.
    Man kan inte bara själv bygga ihop en historia om hur det måste vara bara för att han är där och hon är där och ... Låt dem leva sina liv.

    Nog måste man väl må bättre om man låter andra leva sina liv och att man inte irriterar sig på andra. Bättre att hjälpa upp med positiva ord eller en kram på vägen.

    Nu är inte barnen så gamla men även de kan höra och märka när folk runt omkring snackar skit. Så för familjens skull låt dem leva sitt liv och göra det bästa med sitt äktenskap och med sig själva.

    Jag tycker det är jättebra att Johanna står för att hon gör utredning på sig själv. Det inte är inte alla som står för att de kan ha de problemen. Men det är bara att se framåt nu. Efter rätt diagnos kan du får rätt hjälp =)

    Hoppas verkligen att du slipper dumma kommentarer här och att det ordnar sig för hela din familj.

    Komiskt förresten. Jobbade på ett ställe här i stan och det är först nyss som det slagit mig att jag då jobbade med din mans syster? =) Var bara en kort tid. Världen är bra liten.

    Många kramar Jenny

    SvaraRadera
  32. tack det värmde, jag håller med !

    SvaraRadera
  33. tycker de här är rent patetiskt...blir bara så förbannat...varför tror ni hon gifte sej med en"knarkare"...ja för att hon kanske ser de ni inte ser...jag är en sån..knarkare med bordeline...blir så less på folks dömande hela tiden...vem fan är du att döma mej,marcus eller nån annan över huvudtaget..alla kan göra misstag, alla kan hamna fel,..jag knarkade många år innan ja kom till en punkt då jag hade 2 val...jag valde livet..men de va inte lätt..de e de värsta jag har genomlidigt...de tog några återfall blod svett å jävla massa tårar innan de börja funka...nu är de 3 år sen å fortfarande dömer folk mej som hon som knarka...fast än jag egentligen har jobb å betalar samma skatt som vem fan som hellst...ser filmer äter gott å njuter av livet..å jag hade aldrig fixat de utan den underbara kille jag faktiskt har...han har aldrig sett mej som knarkare utan som den fantastiska människa jag faktiskt är..han ser de ni inte ser...han har påverkat mej på alla sätt att bli en bättre människa..Till dej johanna...ingen ska döma dej, utom du själv..folk kommer alltid döma hur man försöker bevisa nått..de hjälper ändå inte..de viktigaste är att din familj vet vad som e sant..att ni har de bra å att dina närmaste runt dej vet å ser de..ni är värd allt bra i världen å de vet jag ni kommer få..jag förstår att du blir ledsen av kommentarerna folk skriver...folk kan va elaka som fan...men dom vet inte va dom prata om så försök skita i dom..lycka till nu å önskar er all lycka de e ni värd kram

    SvaraRadera
  34. Alltså shit vad är det för muppar utan liv som sitter och kollar vad den här familjen gör om dagarna? Har ni inga liv själva att hålla reda på eller???

    Så för vad ni skriver ännu bättre säg det till dem face to face!! Fast det skulle väl aldrig hända. FEGA PACK!!

    Man blir redigt förbannad!!!

    //Maria

    SvaraRadera
  35. Tror faktiskt att folk skiter fullständigt i hur två vuxna människor väljer att leva sitt liv. Det är barnen det handlar om! De har inte valt detta och det var därför socialen reagerade! Barnen far fruktansvärt illa! Det vittnar människor omkring denna familjen om dagligen! En eloge till familjen för att de äntligen tar tag i problemet, eller blir tvingade till det...Lycka till.

    SvaraRadera
  36. vittnar folk runt omkring oss om att dom far ill?a? hmm det tvivlar jag starkt på eftersom det är väldigt få i gränna som jag umgås med och dom jag gör det med VET att barnen har det bra och skulle aldrig prata om oss även OM det va så.
    Det är Markus som har en kamp just nu med att hålla sig ren (viket han gör eftersom han lämnar rena prover) utan subutex som han haft. och det återfall han fick fick han inte ens hemma så barnen har aldrig blivit inblandade.

    Dagis, skola bvc och alla som är nära barnen har intygat att dom har det bra, dom träffar barnen dagluigen och hade nog märkt om så inte va fallet.
    Tråkigt att Markus förflutna ska drabba oss i all evighet.
    visst han gjorde fel som tog ett benzo återfall men han ågrar sig fruktansvärt och det tkr jag tyder på att han är vuxen nog att inse problemet och ta tag i det.

    och vill bara säga att kommentaren Mange skrev va ironisk (han e min allra bästa vän sen 10-11 år) och vet att jag e en bra mamma som gör ALLT för mina barn och Markus likaså.

    Egentligen fattar jag inte varflör jag ens försvarar mig.

    SvaraRadera
  37. Jag hoppas du/ni mår bra och ta inte åt er va de skriver här! Jag läser din blogg för att jag tycker den är rolig och jag tror du är en bra mamma! Stå på dog och lycka till! / Lena

    SvaraRadera
  38. alltså herreguuud vad jag är trött på knarkare som har fastnat i att dom är världens bästa föräldrar o dom gör allllt för sina barn.. Hmm allt för sina barn??? Barn behöver lugn o ro runt omkring dom inte massa stök.. och snälla johanna mackan kommer aldrig att ändra sig för han vill inte riktigt släppa "vännerna" o det livet.. Tyvärr kan du inte göra nåt för att hjälpa det utan det är en kamp han måste ta med sig själv... det du kan göra är att åka hem ta dina barn håll allt med droger o missbruk så låångt borta som möjligt!o så att inte barnen får höra vad mackan gör lr nåt om droger o skit det förstör deras liv.. men du har fortfarande chans till att vissa dina barn att du är stark o att du är där för dom o ger dom trygghet. vill inte va dum men vet exakt hur du har det men jag lämnade allt allt o alla som höll på bakom mig o nu finns det bara inte runt omkring mig lr mitt barn.. det är tufft men såå värt det!

    SvaraRadera
  39. klart jag blir tvungen att lämna honom om han börjar missbruka igen. men han har vart ren i nästan 3 år tack vare vilja och subutexprogrammet sen tg han tyvärr ett par benzo vilket inte accepteras när man e i s-programmet och åkte ur men får tillbaka det om 3 månader.
    han har vart helt o hållet ren annars (knappt druckit) och tagit hand om oss som familj och visst kan människor ändras, varför skulle han inte kunna det? han har kämpat som fan och gör än. Nix JAG kan inget annat göra än stötta valet och kampen är hans.
    jag är inte dum i huvudet, men tråkigt att du ser honom som oföränderlig. varför är alla som skriver elaka komentarer anonyma?

    stå upp för vilka ni er. Markus lämnade alla gamla vänner förutom en (som idag också sköter sig) mina barn har aldrig sett honom påverkad, full eller en drog så vill inte att ni anklagar mig för osanningar. Markus gav sig på en undersköterskeutb och fick väldigt bra betyg klarade halva utb nu när subet försvann va han tvungen att pausa. men kommer återgå för han har mål i livet och en stark vilja att leva drogfritt. Liam är hans allt här i världen.

    SvaraRadera
  40. ja jag tror inte på att han inte älskar sin son eller dig utan att det är hans kamp... och klart jag önskar att han blir nykter för livet vill alla väl speciellt oskyldiga barn!
    Men det med att han inte gjort nåt på 3 år vet jag att det inte är riktig sanning jag räknar även alkohol.. men men skit samma inte min mening att vara dum eller elak!
    varför jag är anonym är för att jag inte vill ha massa bråk!

    Och egentligen va det dumt av mig att ens skriva nåt så öppet för det är fittig stil förlåt o jag vet hur hårt o jobbigt det är när fok klankar ner på en när man har det som jobbigast...


    Kämpa på håll ut o jag hoppas att din man också kämpar på o ni alla kan flytta hem o bli en lycklig familj!

    Gud är med er...


    Ha det bra

    och egentligen skit i bloggen ett tag för man orkar inte läsa dryga kommentarer när man är i jobbigt läge :/

    SvaraRadera
  41. hur VET du att han tagit droger?
    eller jo som jag sker han har fått ett årerfall. klart han druckit och festat me inte som innan vi trääfades, dvs dagtid, ofta mitt i veckorna osv....

    SvaraRadera
  42. Hur kan skola och dagis intyga att barnen mår bra när de är en av dom som har anmält er till socialen? Jävligt taskig skola/dagis i så fall! :(

    SvaraRadera
  43. Hela Gränna har väl sätt hur barnen har mått! Inte bara skola,dagis,grannar,fd vänner,gympaläraren i Neos grupp. Är ju inte konstigt att folk annmäler när man ser barn fara illa!

    SvaraRadera
  44. Skrattretande och höra! Markus läsa till undersköterska. 2gånger har han varit på skolan. Och han lär inte plugga vidare.

    SvaraRadera
  45. Dags att skaffa lösenord på bloggen och slippa alla nyfikna och elaka människor?

    SvaraRadera
  46. Bra att folk anmäler till socialen och ser hur barnen har det! Barn ska ha en trygg och lugn uppväxt! Hoppas din man skärper till sig och håller sig borta från drogerna!

    SvaraRadera
  47. Man FÅR inte återfall...man TAR återfall. Mvh En som varit i skiten

    SvaraRadera
  48. Marcus va på bolaget idag i Jönköping! Han är la helt kokt den pojken. Han om någon skulle väl för fan vara nykter när det görs utredning i familjen! Ska bli spännande och se vart det barkar hän med honom.

    SvaraRadera
  49. Men för helvete! Jag säger bara en sak...sånna som han ska inte ha barn! varför fattar inte sånna personer det? Han borde ha lärt sig av sin egen uppväxt och inte göra samma misstag! Men en gång missbrukare alltid missbrukare!

    SvaraRadera
  50. nix, inte en gång missburkare alltid missbrukare. Japp han har vart på bolaget idag för han har köpt vin och öl eftgersom han är bortbjuden till helgen.

    hade han inte vart i skolan hade han inte haft dom betygen han hade (g, vg) första terminen (bara gått en) den andra terminen hade klassen praktik men han fick ej pga subutexet så läste en annan kurs ist soim resten av klassen ej läst.

    Döm inte så jävla mkt om saker ni inte vet något om, och stå upp för vilka ni är ist för att skriva anonymt. FEGT. vad e ni rädda för?

    Markus e en fantastisk pappa. helt rätt man får inte återfall man tar och han TOG ett dumt nog, men lämnar rena prover 3 dagar i veckan.

    Det görs ingen utred av familjen.
    Ni tycks tro att ni vet så förbannat mkt, och verkenm skola/dagis har anmält oss eftgersom jag sj läst papper som skola/dagis fyllt i om barnen och oss samt pratat med dom personligen.

    Jag har 3 fina trygga underbara barn!

    SvaraRadera
  51. Önskar er all lycka Johanna o jag personligen tyckte att ni hade ett fint hem o att du tog bra hand om Liam (den enda som va hemma när jag va o hälsade på då de andra va hos sin pappa) och du är en underbar person ... Skit i alla jävla skitsnackare. Vet hur det är att ha sådana runt sig, bor nämligen under en!!

    Mvh En sann vän hihi <3

    SvaraRadera
  52. mmhmm ringer hon soc på er typ el?? jag vet vem du är men skriver inte ut ditt namn.
    ja du såg ju at jag tog hand om honom, hemmet eller så säger dom jag sköter förjag slipper bo i läghet här och bevisa sånt.

    SvaraRadera
  53. va ja har hört så har markus vart redigt hög och på värkad utav alkohol. vet ej om deta stämer.Ha de bra johana och markus och barnen

    SvaraRadera
  54. Ta och skafa dig ett liv för helvete. De är synd om barnen dom blir drabade utav erat misbruk som ni håler på. Tycker så jvla synd om Barnen som blir lidande utav de

    SvaraRadera
  55. Asså jag hoppas verkligen inte det stämmer att Marcus fortfarande håller på med droger? Det är ju tyvärr det man hör ..skrämmande! Tycker synd om dig och barnen Johanna om det är så! :/

    SvaraRadera
  56. Jasså har du hört att han va det?? shit måste antecknas haha...
    neee han lämnar prover 3 dagar i veckan på junepool. Rena faktiskt.
    Vi vet ju vad som stämmer o inte.
    Att ni orkar. Jo jag vet att vi är hetaste ryket under kafferasten.
    Och att jag helt plötslit missbrukar nu också, sen ligger jag tydligen på psyket ocksåå.. och liam e visst omhändertagen av soc... Tjennnnaaaa tur att de ens e liiiite nära sanningen. Red ut era egna liv iställlet för att lägga all eneri på oss.
    ha en underbar söndag!

    SvaraRadera
  57. Det är ju bara till att titta på dina bilder så ser man vilka små pupiller du har. De syns ju knappt = opiater. Tragiskt att du uppslukats av opiaternas värme. Önskar er allt gott och att ni kommer klara den här svåra tiden.

    SvaraRadera
  58. Om det är så, så är det ju hemskt! stackars barn isåfall...men om hon är på Oasen så kan man ju inte hålla på med sånt!?

    SvaraRadera
  59. Vet inte riktigt vilken bild du menar med förminskad pupill men den enda i närtid är ju den där i svartvitt då två fruntimmer gör snygga miner. Bilden är ju tagen med en webkamera vilket innebär ett starkt motljus för ögat och då krymper ju pupillen för att kompensera den mängden ljus som tränger in. Vad som är ett tecken på påverkan är ju mer om dom inte svarar på stimulans. som med opiater att dom inte vidgas vi dåligt ljus eller vid andra substanser inte krymper när man får en ficklampa i ansiktet. Med dom rådande ljusförhållandena på bilden kan du aldrig hävda att pupillstorleken går att relatera till påverkan när de efter situationen reagerat som dom ska. Gör din läxa innan du öppnar truten din fjärt :)

    SvaraRadera
  60. Men barnen är det ingen synd om nu! Dom har iallafall en underbar Pappa och plastmamma och farmor som tar hand om Tess och Neo! Hoppas att det förblir så med. Dom ska aldrig mer få lida! Det har dom gjort tillräckligt. Hemskt! Och vadå Adhdutredning på Oasen? Både Neo och Tess skulle ju kunna på på Oasen igentligen.Finns ju skola där eller hur! Men det ska ju låta så jävla fint från Johannas sida. Men skenet bedrar.Tänk om alla som har Adhd skulle hamna på oasen för utredning... Skrattretande!

    SvaraRadera
  61. Marcus kommer aldrig bli drogfri! Han tar ju inte imot vården och hjälpen han erbjuds att få! Så sorgligt!

    SvaraRadera
  62. men vem säger jag är på oasen? vem säger jag är npgonstans överhuvud taget??
    haha och som att folk skulle veta om barnen har en underbar plastmamma, pappa o farmor om de inte e dom själva som skriver för de e typ ingen som vet (eller jo lilla fröken sofia då som vänder kappan efter vinden-fast henne hastar ju alla ändå ) kan ju alltid fråga barnen själva vart dom vill bo? :D
    Markus kommer visst bli drog fri.
    han är drog fri, han tar visst emot den hjälp han får.
    vad vet ni som sitter här och skriver hela tiden egentligen??
    ärligt talat?

    SvaraRadera
  63. Jo man kan göra ADHD utredningar på Oasen, det gjorde min syster med sin 9 åriga son och även en väninna till mig gjorde set 2008.
    Om ma misstänker att det kan vara så att det är grov ADHD som begränsar ens liv.

    dom har två psykologer på plats där som e specialicerade på just vuxen ADHD och oasen består av två dela den ena är en enhet för ensamma lvu barn den andra är en enhet där man kan vara om man tex har en neuropsykiatrisk utred att göra eller om man kommit ifrån sitt barn av olika andledningar och ska hitta tillbaka till varann.

    Nu känner jag inte Johanna el Markus men vad jag hört (känner folk som känner dom) så är dom fantastiska med sina barn och gör allt för dom.

    Att få (eller ta) ett ¨återfall är fel men lär man sig utav det och tar sig upp igen är det kanon bra och inget man ska behöva klankas ner för.
    Och johannna har ju Liam (heter lillen va?) med sig för att han är så pass liten och låter de större barnen varqa med sin pappa tillsvidare eftersom dom har skola och dagis hemma.
    varför rycka upp dom från det om det inte behövs.

    Man ska inte sitta och tycka och tänka så mkt elakt om folks liv, ingen av oss vet ju egentligen någonting. Johanna & Markus vet och lå¨t dom reda upp det här själva i lugn och ro så reder det sig nog ska ni se. Förstår inte att människor ska vara så hatiska.
    Och dömma, för ingen av er här har ju tagit del utav några papper eller urinprov på dom eller hur?

    så ni vet ju faktiskt ingenting, och alla vet ju att rykten oftast innehåller mer lögn än verkligeht, dessutom så den dagen ryktet drabbar er kommer ni inte gotta er i det!

    //S.D

    SvaraRadera
  64. dessutom lider inte mina barn, som ovanstående skrev, vad fan vet ni om någonting??
    ni vet bara rykten o vissa rykten säger för fan tom att jag dött.
    Mina barn är trygga barn det har som sagt dagis och skola samt bvc intygat (har läst papper dom fyllt i)
    och de där med plastmamma som tar hand om dom vet i fan visst e hon en go o mysig tjej men hon tar inte hand om dom eftersom hon träffar dom knappt en gång i veckan (någon timma el två) dom som ska ha eloge just nu är deras farbror med fru som tar hand om dom MASSOR!

    SvaraRadera
  65. Man börjar ju undra vad det är som händer egentligen när man läser här :s Varför du är på oasen ..vet inte vad man ska tro! Varför man ens skaffar barn när man inte har ett stabilt liv ..barn märker av verkligheten mer än man tror. Hoppas barnen har det bra nu iaf!

    SvaraRadera
  66. Finns ju psykologer på vårdcentraler.. Eller? Marcus är inte drogfri när han går och ber om benzo och morfinplåster. Och Neo och Tess ska väl inte behöva växa upp med en knarkare? Dom har redan varit med om tillräckligt. Bara att se hur ditt liv blev! Och så ska inte barnen ha det. En lugn och trygg uppväxt är vad dom ska få.

    SvaraRadera
  67. Men du känner väl Johanna Melinda? Ni verkar ju ha funnit varandra på Oasen. Roligt att hon Johanna har fått en vän.

    SvaraRadera
  68. ja, jag har lärt känna johanna nu. glad för det är jag med. men vem är du anonym ? vet du vem jag e ?

    sen har johanna fler vänner än mig ?

    SvaraRadera
  69. Anledningen att folk skriver som dom skriver är att vissa människor njuter av andra människors lidande. Små, svaga människor som tar sin enda chans att ställa sig över någon. Folk hävdar konstant att dom bryr sig i vänstervarv men det gör dom inte och när någon väl vågar ställa kravet att dom ska visa det så blir det väldigt tyst. Jag ställde det kravet när jag tröttnade på allas tjat efter Connys bortgång och nu gör jag samma sak faktiskt. NI som hävdar att ni BRYR er om barnen som hamnat i kläm i denna situation jag UTMANAR er till att visa hur mycket ni bryr er. Jag utmanar er till att donera 1000 kr till Göteborgs Universitet som bedriver forskning i missbrukspsykologi. Bevisa att ni bryr er som ni alla säger. Genom att göra detta drar ni ert strå till stacken för att förhindra att något barn hamnar i en sådan situation.

    SvaraRadera
  70. Vad ska man göra för att visa att man bryr sig då? Själv har jag konversationer med J via sms och pm istället för i en blogg som jag endast läst ett par gånger den senaste tiden. Och anledningen till att jag läst är för att jag hörde att det gick vilt till här inne. Man bryr sig genom att finnas och erbjuda hjälp. Inte genom att bråka med folk i en sketen blogg.

    SvaraRadera
  71. Blir ju mörkrädd när man läser allt som skrivs. Förstår inte varför du ska skriva om sånt här på din blogg när hälften av grännas invånare verkar läsa de.. Visst för din blogg heter 'provoceringsdax' men lite gränser får du väl ändå ha om du ska försöka skydda dig själv och din familj något iaf... Kan ju flika in här att det inte är jag som skrivit de tidigare inlägget. Och att det är pappan eller farmorn tvivlar jag ju rätt starkt på med.. Hoppas allt löser sig för er, för barnens skull..! //Nathalie

    SvaraRadera
  72. nee de vet jag att de inte är. Menade på att det inte är någon annan än ni 3 som vet vad som försigår hemma överhuvudtaget.
    Jag skrev ju sofia för vet att det är denna hemska kvinna.

    jag uppdaterar inte bloggen längre. folk e sjuka.

    SvaraRadera
  73. Som man bäddar får man ligga Johanna! Vad bra att Markus har börjat gå på Antabus.

    SvaraRadera
  74. Oj!! Här går det hett till. Undra bara varför du sitter och försvarar dej hela tiden? Hade barnen varit trygga så hade du väl ändå inte varit på Oasen??? Lyser ju igenom liksom...vakna upp tjejen!

    SvaraRadera
  75. Men va bra att personal har förstått att han dricker för mkt nu också och behöver antabus :) Håller med föregående att vem som helst hamnar inte på Oasen och barnen kan inte må så bra och vara trygga tyvärr eftersom det har gått så här långt! Om man vill ha ett normalt liv och en trygg tillvaro så sätter man sig inte i den situationen som du gjort Johanna , man väljer inte att bli tillsammans med en missbrukare! Man måste faktiskt tänka till lite innan man gör sina val här i livet :)

    SvaraRadera
  76. Nä man hamnar inte hur som helst på Oasen.!

    SvaraRadera
  77. Du måste väl ha fått reda på vilka det är som har anmält dej till soc? Eller är det Sofias fel det med att du är där? Alltid bra att skylla på någon.

    SvaraRadera
  78. Måste bara säga att fan vad folk (vänner) till dig är idioter! Man stöttar väl sin vän o hennes familj + hennes val när de har det jobbigt! Inte snackar massa skit o försöker sära på ett par som verkligen älskar varandra! Hade det funnits motsatsen till dagens ros så får ni alla som klankar istället för stöttar det av mig! När ni har det jobbigt, vill ni inte ha era vänner där stöttande vid er sida då, o respektera era val??? Jag bara undrar!!! Dennis Darefors

    SvaraRadera
  79. Håller med Dennis, varför sparka på den som ligger, sträck ut din hand ist. Sen vill jag bara säga med att alla är lika mkt värda, missbrukare eller inte. Johanna älskar Markus för den han är och hans hjärta. Hon känner nog hnm bättre än nån av oss och även hon har ett hjärta av guld för hon kämpar för sin familj och gör sitt bästa för att alla ska må bra. Hon finns alltid där när ngn har det jobbigt. Stå på dej vännen och härligt att höra att du mår så mkt bättre nu. Sen för er som aldrig haft ngt med missbruk och göra lr känner ngn väl som har det, så är det näst intill omöjligt o förstå hur det är att ta sej ur det. Men huvudsaken e att man försöker, kämpar o gör sitt bästa trots att man på vägen trillar dit nån gång igen. Vägen tillbaka är inte så lätt som man kan tro. Hoppas ni får va tsm i jul Johanna och att den blir lika underbar o mysig som ni förtjänar. Kramiz

    SvaraRadera
  80. Det är ju johanna och Markus själva som har satt sej i den situationen själva som dom är i idag ingen annan!! Man kan ju undra varför inte han kan få vara på Oasen med barn och fru? Kan hon få hjälp med sin adhd kan väl han få hjälp med sitt drogproblem? Man undrar ju vem det är som vill skilja dom åt? Myndigheterna! Roligt att du mår bättre Joana.

    SvaraRadera
  81. Jaf bara undrar varför du skriver om ditt liv och dina problem och även lycka i en öppen blogg och på din fb? Det gör ju faktiskt att folk reagerar och vill kommentera på det du skriver. Men sen blir du arg och sårad av att folk är elaka? Det är väl klart att du inte bara får glada och possetiva kommentarer här... Om du inte vill att folk ska veta om vad som händer i ditt liv så skriv det inte öppet då.
    Fattar inte heller att du orkar sitta här och försvara dig hela tiden mot allt. Det borde ju ta lite på krafterna tycker jag iaf. Fokusera på dig själv ist och dina söta barn =) Du vet vad som är sant och vad du vill här i livet, vad som är viktigt att kämpa för.. låt ingen annan bestämma det åt dig johanna. Skit i att folk har åsikter och skriver och kommenterar ditt liv. Det är bara du och din familj som behöver veta hur ni har det och hur ni mår. Och det är bara du som kan styra över det som hä'nder eller inte händer.
    Jag vet lika lite om ditt liv som alla andra men jag orkar inte lägga mig i och tycka en massa saker om dig eftersom man kan aldrig veta vad som stämmer.
    Men tycker verkligen du ska kämpa för alla motgångar och visa att du är så mycket starkare än vad folk verkar tro. Jag önskar dig all lycka och hoppas verkligen att allt blir bra för dig och din familj.

    SvaraRadera
  82. De är du som är sjuk johana. De va ju du som börgade skriva om dina problem på blogen du har dig själv att skyla

    SvaraRadera
  83. Har du gett upp helt med att skriva här eller?

    SvaraRadera
  84. Marcus på behandlingshems och LVM på sig... Vart det inte han som var ren????

    SvaraRadera
  85. Tråkigt för dej att du inte fick behålla dina barn Joana.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det vad väl ändå väntat eller?

      Radera
    2. Har hon inte vårdnaden om något barn längre??

      Radera
  86. Vad ryktet sägs på Fb så har hon inte det! Liam är fosterhemplaserad. Tess och Neo bor hos Kim.Markus ska tydligen läggas in ett halv år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bor hon inte med Liam? Vart bor johanna då? Hoppas verkligen att det löser sig för familjen...... stackars barn!!! Johanna... kämpa nu!!!

      Radera
  87. Tur att barnen har kommit i rätta händer nu då. All kärlek och värme till dom små oskyldiga barnen.

    SvaraRadera
  88. Att du inte äns kunde hålla dej drogfri på Oasen!

    SvaraRadera
  89. Fattar inte hur man kan förstöra sitt liv såhär...stackars barn som har fått vara med om något sånt här! Hoppas dom får det bra nu iaf. Hoppas även att det löser sig för dig och Marcus!

    SvaraRadera
  90. Nemen allvarligt? Du kan väl inte ha tagit droger på Oasen? Illa..man kämpar väl om man är i den situationen du är och inte hålla på med droger. Tänk på barnen!

    SvaraRadera
  91. Både Markus och Johanna ligger på psyk. Barnen har det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Markus är inte alls på psyk. Han är på behandling. Både Johanna och Markus vill bli drogfria för barnens skull.

      Radera
  92. Herregud! Hoppas allt löser sig..men är det verkligen sant det man läser här att Johanna använder droger? Trodde inte hon kunde göra så mot sina barn! :O

    SvaraRadera
  93. Är johanna också på behandling? hoppas det går bättre för Marcus denna gången så han blir drogfri!

    SvaraRadera
  94. Sorgligt och så tragist att det slutade på detta viset. Stackars små barn som har fått va med om så mycket skit.

    SvaraRadera
  95. Måste väl ändå vara det värsta som finns när dom tar ifrån barnen ifrån en!! Då måste det väl ändå ha gått långt eller?

    SvaraRadera
  96. Men vad är detta? Blir förkrossad när jag läser allt i denna blogg! Hoppas att dom små barnen har det bra nu. Hur kan man som förälder göra allt sånt här mot sina barn? Jag mår verkligen dåligt av att höra når barn far illa på detta viset.

    SvaraRadera
  97. Lycka till med allt Johanna!

    SvaraRadera
  98. Jag blir helt förvirrad när jag läser allt här...när man kollar längre tillbaka i bloggen så verkar ju du Johanna och barnen må jättebra. Verkar inte alls stämma som en del skriver här att du håller på med droger :S Hoppas att det inte är så iaf! Jag tycker barnen ser ut att må bra iaf på det jag ha läst och sett bilder av din blogg! Hoppas allt löser sig för er.

    SvaraRadera
  99. Har du slutat blogga helt eller?

    SvaraRadera
  100. Vilket liv!!! Markus har ABSOLUT inte varit ren i 3år så det är bullshiiit från din sida johanna för då går han bakom ryggen på dej.
    Sen nej bara för man är missbrukare för stunden så behöver man inte vara det hela livet så du som säjer det snackar bara skit.
    Sen johanna du älskar markus han har har säkert fina sider med för det har alla på något sätt faktiskt:)
    Men som någon sa här att han skulle aldrig skaffat barn när det är så här stämmer.men nu är det försent och man Måste göra allt för att barnen ska må bra.
    Såå GE FAN I ATT DRA IN BARNEN I DETTA DOM BLIR LIDANDE NÄR NI HÅLLER PÅ ATT SKRIVER OM DOM,FÖRÄLDRARNA M.M
    Kan bli så jävla förbannad skärpning för helvete hela högen.
    Känner inte johanna men markus.
    johanna snälla..jag ber dej jag vet att du älskar dina barn och vill skriva av dej men gör det i en dagbok så inte alla läser och får för sig massa skit (tänk på barnen).
    sköt om dej

    SvaraRadera
  101. Fan så tragist! Hur i helvete kunde det gå så långt så du inte få ha kvar dina barn? Vad har du innanför ditt pannben? Sorgligt för fan. Hur kunde du flippa ut på detta vis? Eller ska du skylla på din ADHD? Och det värsta av allt att du ska göra ner andra föräldrar så är du den sämsta själv. Undrar på att alla snackar om dej. Hoppas innerligt att både du och Markus kommer ur era bubbler ni lever i och få se meningen med livet.

    SvaraRadera
  102. Hur mår du/ni? Hoppas allt löser sig för er!

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Jag

Jag

Labels

Blog Archive

Etiketter

Följa

www.dsit.sejknt

Vädret

Besökare

Totalt: Idag: Veckans: