onsdag 13 juni 2012

Mitt i veckan...

Så har typ halva veckan redan gått, tiden bara springer iväg... Det kommmmer hit lite damer från MBV idag och äter och fikar här så vi fick inte dra på NA-möte till min stora besvikelse :/ känner att jag hade behövt det. Men Är väl bara att gilla läget, Sitter här och väntar på lilla Isabell som ska fortsätta fixa dreads på mig, lääängtar tills det är klart!! Whoohoo... Nu blire en syndig cigarett :-)

4 kommentarer:

  1. Jag måste bara säga att jag tycker du verkar vara en sån härlig person!! Du är inte som de flesta andra på ett positivt sätt! Du är dig själv ..och vågar lixom göra som du själv känner och står upp för vad du tycker och kämpar för dig själv och dina nära och kära..du verkar inte bry dig så mkt om vad folk ska tycka utan går din egen väg ..och även att du verkligen vill alla väl och att du verkar ha ett hjärta av guld..skulle finnas flera som du! :)

    SvaraRadera
  2. ååh tack <3 det värmde att höra, ja jag försöker stå på mig och inte bry mig för mkt, det är ju barnen som är det viktigaste, och vi som familj!

    SvaraRadera
  3. Det kortet på detta inlägget ..är det ditt riktiga hår? Ser väldigt långt och fint ut iallafall men blir säkert snyggt med dreads också :)

    SvaraRadera
  4. tack tack vännen jaa det är mitt riktiga hår men de e inte så fint som de ser ut e väldigt slitet.

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Jag

Jag

Labels

Blog Archive

Etiketter

Följa

www.dsit.sejknt

Vädret

Besökare

Totalt: Idag: Veckans: