torsdag 29 november 2012

seg jag är idag, bara legat på soffan typ hela dagen.

102 kommentarer:

  1. Vad hände på bussen egentligen? Nära döden? Tyvärr blir ni nog inte gamla om ni fortsätter så här :(

    SvaraRadera
  2. Varför inte ta tag i ditt liv och mogna till? Har aldrig varit med om någon omognare människa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och du är mycket mognare som sitter och skriver så? Har du inget bättre för dig? Varför inte stötta och ge positiv kritik...istället för mobba?
      //lillan

      Radera
  3. Ingen ide, man kan inte hjälpa någon som inte vill bli hjälpt tyvärr!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sant! Men riktigta vänner ger aldrig upp! Riktiga vänner ger inte negativa åsikter som kan göra att personen i fråga kan känna sig ännu mer nedtryckt!// lilla syster

      Radera
  4. Johanna, kan ni inte bli inlagda och avgiftade igen? Så att den här julen kan bli en fin jul då du får träffa barnen osv. Hela er situation är så tragisk. Ni måste ur det här träsket!

    SvaraRadera
  5. Hur går det för er? Du skriver inte så ofta längre!

    SvaraRadera
  6. Era fega as som sitter bakom en skärm o Trackar va fan e ni för människor låt dom vara ifred ja känner dom väl vet att dom kämpar på så istället för kasta skit så sköt er själva istället -///falle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske inte alla som vill ha allsköns tattarsläkter med kniven i högsta hugg efter sig. -///feg och stolt

      Radera
  7. Ja dom lever än så länge....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Än så länge? Hot? Tycker det är löjligt att skriva så! Lilla syster

      Radera
  8. tycker du gör rätt i som inte skriver mer folk vänder o vrider på allt o bara gottar sig när alla andra gör fel så äckligt beteende.. hoppas ni barnen o släkt får en trevlig jul trots allt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. håller med! inte konstigt hon inte vill skriva när allt vänds till skitsnack ..

      Radera
    2. Hur skulle det gå till? Med alla tråkigheter som dom ställer till?

      Radera
    3. Lägg ner! Du är så jävla feg att du inte ens VÅGAR skriva ditt namn. Dom ställer inte till tråkigheter när dom är med familjerna!!

      Lilla syster Malin

      Radera
  9. Men snälla dumma Grännabor har ni inget annat att prata om än just Johanna och Markus? Ni måste ha ett förbannat tråkigt liv. Hur är ni själva? Skriv om er själva istället och låt Johanna och Markus vara!! Dom få leva sitt liv och ni lever erat. Så jävla trött på erat skvaller och gottande i deras liv. Men som sagt ni är fan inte felfria heller ni som sitter och kommentera och trycker ner dom. All Lycka till Johanna och Markus <3 Peppra och hjälp dom istället om ni nu är så duktiga. Jag hade mer än gärnat hjälp dom men har egna problem som måste lösas.

    SvaraRadera
  10. Går inte att hjälpa dom som inte vill ta emot hjälp. Sorry.

    SvaraRadera
  11. Varför ha kvar bloggen när du aldrig skriver?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte konstigt hon inte vill skriva ut mer om sitt liv då det bara blir ännu mer kaos av allt och alla gottar sig, bryr sig (på fel sätt) och ja.. vad ska man mer säga. Jag förstår henne, enda rätta är ju att inte skriva mer här!

      Radera
  12. God jul till dig och din familj!

    SvaraRadera
  13. Varför sååå översminkad!?

    SvaraRadera
  14. Saknar du drogerna? Kämpa på, du fixar detta gumman! <3

    SvaraRadera
  15. Hade velat ha ditt utseende! Alltid lika fin :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, ja om man vill se ut som en sönderpundad *cencur*.

      Radera
  16. Är det så illa? Har inte sett johanna på ett tag.

    SvaraRadera
  17. Ja jag kan bara instämma sönderpundad *cencur* är vad hon är. Tråkigt och se att en människa kan gå ner sig så. Hon har ingen längre, Hennes vänner har tagit avstånd, ingen kan lita på henne pga av att hon väljer knarket före allt annat. Vilket liv!!! Om och om igen gör hon bort sig. Tragiskt mycket tragiskt varför inte ge livet en sista chans? Återfall på återfall. Kommer säkerligen sluta med döden som det gör för många andra knarkare.

    SvaraRadera
  18. Saknar den gamla livfulla Johanna, som tyckte, tänkte och kände ... Numera hör man inget från dig. Kanske är det som endel skriver att du är uppslukad av ditt liv med drogerna. Innan lät du hoppfull att få tillbaka Liam men nu vet jag inte hur du tänker och känner. Hoppas du har kraft att resa dig och att bli ditt vanliga jag igen! Jag antar att det är vad du oxå vill innerst inne. Eller är det bara att du tröttnat på att blogga... Vad vet jag.

    SvaraRadera
  19. Är väl så att knarket har tagit överhand när det gäller allt i hennes liv! Hon bryr sej ju inget om längre bara sej själv och drogerna. Det finns ingen som kan lita på henne att hon ska bli fri från knarket återfall på återfall. Finns nog ingen av hennes gamla vänner som kunde tänka sej att Johanna knarka. Vilken bra mamma hon var när Neo och Tess var mindre, hon bakade var i lekparken på öppnaförskolan långa härliga promenader, hon gjorde allt för sina små barn. Sen kom hon ilag med fel personer och hela hennes liv gick åt helvete! jag fattar inte hur man kan låta knarket gå före sina barn.Det måste ju ändå kännas i hjärtat när barnen togs ifrån dej Johanna eller? Vill du verkligen leva ditt liv utan dina små barn? Är knarket mer värt än barnen?????

    SvaraRadera
  20. Har du erfarenhet av missbruk av amfetamin ?

    SvaraRadera
  21. Ärligt talat. Tror ni att det är så lätt och bara tänka på sina barn och sedan kan sluta med ett missbruk? Jag blir tokig av alla okunniga människor som bara kläcker ur sig vad de inte har en aning om. Skulle det vara så lätt att sluta, så tror jag inte att det skulle finnas personer med missbruksproblematik. Jag tror inte att hon inte tänker på sina barn, men droger är ett sätt att dämpa all ångest omkring skuldkänslorna och det dåliga samvete. Dessutom har hon ett missbruk. Inga strategier att ta itu med jobbiga saker och ett missbruk. Skulle vilja se hur ni skulle hantera det. Jag tror att Johanna älskar sina barn, precis som ni älskar era. Men jag tror inte att det är så lätt. Och jag tror inte att ni kan uttala er om detta, som, precis som jag, kanske aldrig har tagit en drog under hela ert livets gång. Varför kränka andra? För att må bättre själv? Var och en borde gå tillbaka till sitt liv. Är du verkligen fri från fel? Är det du som får kasta första stenen? I mina ögon är någon som snackar skit som du gör minst lika värdelös som du tror att Johanna är. Tragiskt.

    SvaraRadera
  22. När det gäller Johanna så har hon fått så många chanser till att bli frisk och komma ifrån sitt missbruk. Men hon varken vill eller har tagit emot hjälpen hon har blivit erbjuden.Låt henne nu leva i sin bubbla så får vi se vart det går hän. Sprang på både Markus och Johanna igår på A6. Var ingen vacker syn.

    SvaraRadera
  23. Johanna, jag hoppas att du ska lyckas ta dig ur detta helvete som du lever i nu.
    Må Gud hjälpa dig!

    SvaraRadera
  24. såg dej o marcus på stan idag, påtända så in i helvete o marcus drack öl o ni stod o pratade med alkisarna, hoppas ni aldrig mer få se era barn! fy fan för sånna som er!!! STACKARS OSKYLDIGA BARN!!!! HOPPAS NI SKÄMS ERA FUCKING IDIOTER! EGOISTISKA AS!!!

    SvaraRadera
  25. Är det verkligen sant? Har ni inte fattat att ni måste försöka vara drogfria om ni ska få tillbaka barnen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fatta? Dom fattar väl inte det. Dom har ju valt knarket före barn och allt annat.

      Radera
  26. Ja verkligen!Helt sjukt att ni fortsätter att ta droger trots allt som hänt..Om ni inte lärt er något nu, när ska ni då förstå vad ni håller på med Johanna!?

    SvaraRadera
  27. Men när ska ni, folket, "anonyma" sluta klaga och gnälla? Har ni INGET annat för er?! Börjar bli trött på ert jävla skvaller! Låt Johanna och Markus vara! Ena stunden hjälper ni andra stunden år ni "bakom" ryggen och snackar. Ni är fan lika värdelös ni! Man snackat inte om saker man inte vet något om! Ja Johanna och Markus kanske inte är helt drog fria, MEN ni hjälper dom knappast genom att sitta här och klaga. Visa att ni vill vara deras vänner istället! Egoister är vad ni "anonyma" är hela bunten. Och satans jävla elaka ni är också som pratar om saker ni inte vet något om!! JAG får yttra mig, JAG får säga vad jag vill TILL Johanna och Markus! Dom vet också vad jag tycker, vad familjen tycker! Men eftersom vi är familj så försöker vi att stötta istället för att dra ner.... Eller låt dom leva sitt liv.
    // lilla syster Malin!!!!

    SvaraRadera
  28. Det är inget skvaller. Det är ju fakta det som skrivs här Men förstår inte varför ni i familjen inte stöttar till det positiva då Malin.Ni skulle ju ha funnits för flera årsen hos Johanna. Nu är det väl ändå liksom försent hon varken vill ta emot hjälp eller är motaglig någon hjälp. Och vem vill vara vän med Markus och Johanna? Möjligtvis folk som knarkar själva. Men inte en vanlig Svensson med man barn och ett ordnat liv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad vet du om vad vi gjort för Johanna? För hon säger det?

      Radera
    2. Finns väl ändå ingen som har brytt sej om Johanna sen hon var ett barn.Hur var det det när hon var barn och tonåring? ? Kanske inte den smidigaste uppväxten precis.Kanske inte så konstigt att hon ta till droger idag för att dämpa ångest. Vad vet vi igentligen vad som rör sej i hennes huvud och hur hon mår. Jag vet mycket om henne på den tiden när vi umgicks så öppnade hon sej och berättade en hel del om vad hon hade varit med om. Inte så konstigt att hon började självmedicera faktiskt om jag nu tänker efter. Ångrar idag att man inte lyssnade alla gånger på Johanna.Önskar henne all lycka i framtiden.

      Radera
    3. Visst hård upp uppväxt JA, det har jag också lidigt av! Men vad ger dig rätten och påstå att det är vårt fel att hon började knarka? Du är ju så jävla feg att du inte ens kan berätta vem du är! Moget! Du går efter vad Johanna berättar?! Hur vet du att hon berättade sanningen? Hon kanske bara var en naiv tonåring som sökte uppmärksamhet!!!? Men nej skyll på alla andra istället för att hon ska behöva ta tag i det själv.. Så jävla fel!!

      Radera
  29. Trots att man har svår ångest så finns det faktiskt andra alternativ än att börja knarka!

    SvaraRadera
  30. Är ledsen men jag tror inte att det finns något helt drogfritt liv för markus och johanna! Det känns tyvärr som att det är ganska kört! Hade dom kunnat ta sig ur sitt missbruk så hade dom gjort det nu med hjälpen dom fått från samhället istället har det blivit återfall på återfall, och dom visar tydligen öppet på stan hur påtända dom är, inte smart, det gör ju inte saken bättre när socialen och andra i samhället ser det så tydligt ..men jag tror att viljan att sluta helt saknas och finns inte viljan så är det omöjligt. Det kommer nog fortsätta såhär ..och att dom bara får träffa barnen någon gång ibland. Fattar bara inte hur man kan välja att leva såhä!?

    SvaraRadera
  31. Det är aldrig kört för en missbrukare så länge den lever ( när denne gått bort är det däremot ganska kört) !
    En gång missbrukare, alltid missbrukare, men man KAN BLI nykter/ren missbrukare.
    Ingen är ett "hopplöst fall" !

    Just nu kanske inte det är "Deras tid" att bli rena, en dag kanske det blir så. Och när den tiden kommer så kommer jag finnas där.


    Jag hoppas att dom kommer få hjälp, att dom kommer vara villiga att ta emot hjälp, och framför allt, att dom blir nyktra/rena.

    Johanna. Man ska aldrig sluta kämpa ! <3

    SvaraRadera
  32. Vill inte klanka ner på någon. Känner inte Johanna eller Marcus men VET vem Marcus är sen ca 10 år tillbaka i tiden, som en gång var någorlunda reko men gick åt helvete med :/ Dock har jag uppfattat att Johanna aldrig höll på med droger innan hon träffade Marcus(rätta mig om jag har fel) sett henne med hennes 2 barn och hundar. Sett hur snygg & fräsch ut som helst, tränad och sminkad fin bryr sig om sitt yttre osv. Sen träffade hon sprutmissbrukare Marcus och blev medberoende och börja knarka. Säger bara LÄMNA marcus! Är en man värd att de ska ta dina barn ifrån dig? din hy och själ, ditt inre och demoner på köpet? Marcus gick de redan åt helvete med för 5 år sen med. MAN KAN SLUTA KNARKA OM MAN VILL. Har själv missbrukat i 7 år, började med hasch slutade med amfetamin när jag vara nära heroinet bad jag om hjälp och fick chansen och TOG den. De är snart 5 år sen lika sugen då som nu. Kämpar varjhe dag, rökt lite ja de har ja. MEN DE GÅR OM MAN VILL, vill man inte så spelar de ingen roll med avgiftningar eller hem eller nåt. Men en sak är säkert Marcus vill verkligen inte. Fan lämna honom och ta tag i ditt liv. Önskar FAKTISKT hur de än låter bara väl.

    SvaraRadera
  33. min man va missbrukare i 17 år, o han tog allt, o då menar ja ALLT! idag är han ren och ska börja föreläsa. så de går att bli fri! tackar gud för att han inte hade barn på "knarkturneen" nu däremot planerar vi familj, önskar marcus o johanna hade tänkt så innan de skaffa liam.... tycker så synd om barnen, de har inte bett om detta...

    SvaraRadera
  34. Hur mår du Johanna? <3

    SvaraRadera
  35. Hur kan du låta det gå såhär långt? Du har inte funderat på att ta tag i ditt liv? Menar inget illa men tiden går och barnen behöver sin mamma!

    SvaraRadera
  36. Hela helgen har Markus gått runt i Gränna hög som ett höghus! Vart och tiggt cigg och pengar hos folk bara gått rakt in hos äldre handikappade och levt rövarn, Skrikit och gapat så grannar ringde efter polis. Nu få man hoppas att han får ett LVM på sej och att han aldrig mer få komma till Gränna.

    SvaraRadera
  37. Usch jag ryser, fy fan och han ska va pappa! finner inga ord ..dags för ett lvm IGEN..skrämmande!

    SvaraRadera
  38. Han kommer nog tillbaka han är ju som en jävla orm som slingra sej ur allt. Hörde också att han hade härjat rätt bra i helgen. Hur fan kan han få gå lös och ofreda folk.??? Såg på facebook att han satt med en pistol. Men Johanna plockade bort dom bilderna rättså fort därifrån.Måtte aldrig barnen få träffa varken Markus eller Johanna mer.Han ska fanimej inte gå lös och skrämma både barn och gammlingar på detta viset. Fy fan vad dom kostar pengar dessa jävla knarkare!!

    SvaraRadera
  39. Usch usch usch mår fan illa när jag ser hur hemskt ni beter er! När ska ni fatta att ni är föräldrar och att det är dags att vakna upp? Det värsta som finns är att använda droger och speciellt när man har barn! Hoppas ni inte får några fler chanser när det gäller barnen ..ni har redan visat att ni valt drogerna!

    SvaraRadera
  40. Helt otroligt! man få ju gåshud av att läsa denna blogg!!! men när det gäller barn så har alla barn i världen rätt till sina föräldrar så är det bara. Men när det gäller föräldrar så har inte alla föräldrar rätt till sina barn! Och tur är väl det. Så även om Markus och Johanna skulle bli drogfria en dag så har dom inte någon rätt till att ha sina barn. Möjligtvis med tillsyn från soc. Men aldrig på heltid. Den har gått alldeles för långt i deras missbruk och dom har tagit TILL återfall på återfall.När dom inte kan ta hand om sej själva så kan dom inte ta hand om några barn så är det bara. Tur är väl att barnen har det bra där dom är idag. Neo och Tess hos sin Pappa och Liam som har ett underbart fosterhem.Men sen kan man ju tycka att det är förjävligt att dom inte tvångsintar båda två på livstid på varsina håll. Är ju inte klokt att dom får gå lösa i samhället och ofreda massa gamlingar och handikappade.

    SvaraRadera
  41. Johanna, du som skrivit att du skulle lämna markus om han tog droger igen! Blir inget med det eller?

    SvaraRadera
  42. Ni som sitter och skvallrar har ni INGET bättre för er? Lite högstadienivå

    SvaraRadera
  43. Sluta försvara och se sanningen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försvara verkligen inte MEN tycker ni är lika dåliga som sitter och skvallrar!! Och jag kan berätta att Johanna och Markus ska på avgiftning sedan till ett behandlingshem låååångt ifrån Jönköping ! Och som sagt försvarat INGET dom gör elle gjort men försök och stötta istället !!

      Radera
  44. Bra att dom kommer på behandling ..hoppas det hjälper denna gång!!

    SvaraRadera
  45. Får man hur många chanser som helst att bli drogfri på behandlingshem ..tar aldrig chanserna slut?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men dom kanske vill denna gång?!

      Radera
  46. Men vem vill stötta dessa två människor?Som har gjort och gör så mycket illa. Rånat gamla sjuka försvarslösa människör vart på ica konsum och tiggt pengar och cigg stulit bröd på haglunds. Ja listan den kan göras hur lång som helst. Skönt att dom lämnar Gränna så Neo och Tess slipper skämmas för sin Mamma. Måtte dom ALDRIG visa sej i Gränna mer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet vem du är dom skriver! Och listan kan göras fruktansvärt lång på vilken äcklig vidrig människa du är! Du är en av de människor som tryckt ner Johanna och hennes liv i åratal! Neo och Tess SKA INTE dras in i denna blogg!! Dom vet inte vad som pågår! Dom förstår inte vad som pågår!! Om dom får reda på det så är det för att du påpekat det till dom! Du vet att jag vet vem du är! Hur vore det om du tog hand om ditt egna liv istället för att lägga ner så mycket tid på Johannas? Är du så uttråkad om dagarna att du måste för gylla din dag med att "gotta" dig i andras missöden? Du borde bort från Gränna! Ingen som vill höra ditt skit prat! Och en sak till är du så jävla envis att du måste skvallra, skvallra om saker som är Sanna då!!

      Radera
    2. Vilka gamla och sjuka människor? Och rånat? Nej nej det stämmer inte alls! Dom frågade efter pengar hos Johannas farmor, och då råkade visst en såkallad faster vara där som ska överdriva ALLT!!!! Så de har verken skadat eller rånat någon.

      Radera
    3. Johannas faster, den där Sofia? hört en hel del sjuka saker om henne. Allt från stalking till pedofili. Hon hör hemme på psyket om ens hälften av vad jag hört om henne är sant.

      Radera
    4. Tess och Neo har ju inget att skämmas för. det är ju upp till er vuxna i samhället att inte lasta dem för nått de själva inte kunnat råka för. Gör någon detta så är den personen välkommen diskutera detta med mig som två vuxna människor emellan.

      Radera
    5. Händer det så lite i Gränna att folk inte har något bättre för sig än att prata om det här? Dags att skaffa ett eget liv?

      Radera
  47. Har hört mycket om henne också! Stalka är inte ett normalt beteende! Pedofilin har jag hört massor om och vet också att mycket är sant! Så alla i Gränna bör hålla sina barn inomhus! Och berätta aldrig era riktiga namn, hon förföljer er tills ni måste anmäla, hon har många anmälningar ang det. Så hon hör verkligen hemma på psyket! Eller vad tycker du själv Sofia? Kan du tänka klart eller håller du tankarna på något annat;)?

    SvaraRadera
  48. Så dom ska inte på avgiftning och behandling?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo Johanna och Markus ska in på avgiftning och behandling

      Radera
    2. Då hoppas jag det går bättre för dom denna gången!

      Radera
  49. Vem är det som sitter och skriver om att Sofia är pedofil? Jag skulle vilja veta om det är sant..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du vill veta om det är sant? Ok men du kan tro allt annat på bloggen, men just det vill du veta om... Är det Sofia själv som undrar? ;)

      Radera
  50. Men herre gud den här bloggen börjar ju spåra ur på riktigt nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blev det känsligt Sofia? Tog vi upp dina innersta hemligheter? Blev det lite jobbigt? En sak får du aldrig glömma...Gränna ser och hör allt!;)

      Radera
  51. Jag vet att Sofia ofta och gärna brukar stå och säga saker till alla möjliga om allt möjligt om andra och hon är bra på att låta trovärdig med. Farlig kvinna att ha i sin närhet och jag gör allt för att skydda mig och barnen från henne. Känns tryggt att ha ett bra avstånd till henne.

    SvaraRadera
  52. Anonym2 februari 2013 16:44

    Det inlägget är påhittat. Jag ljög om det. Nu har du lilla Sofia fått känna den känslan i ett dygn som du gett Johanna i flera månader. Hoppas du mådde riktigt illa och var rädd för vad folk skulle tro, tänka och snacka om dig. Detta är vad du utsätter folk för varje dag.

    SvaraRadera
  53. Alltså blir så förbannad så jag måste "tyvärr" lägga mig i denna sinnesjuka diskussion som dragit rakt åt skogen.. HUR FAAAAAN kan man för det första sitta o skylla på familjen o att dom inte hjälpt o bla bla, ni vet väl för fan inte hur mycket eller hur dom har hjälpt era jävla idioter!? Jag har själv varit i samma sits som denna syster nu är t.ex. och ni anar inte hur fan det känns. För jag är heelt övertygad om att ni som sitter o skriver sån skit inte varit med om något sånt här. Hur kan man sjunka så lågt att man sitter o klankar ner först på Johanna o Markus o inte nog med det på familjen oxå. SVIN är vad ni är! Och att det kostar pengar att ha dessa "knarkare" o.s.v. Skärp till er, o gå fan inte in här om ni har såna sjuka åsikter.. Jag kan lova att jag hellre skulle träffa på Markus o Johanna än er era otäcka människor fyyyy :((

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för detta underbar inlägg bland elaka kommentarer! Jag är lillasyster och varenda eviga dag i mer än 1års tid har jag väntat på DET där samtalet.... Hela 2012 gick min energi till att hålla vår mamma uppe! Jag har inte ens levt mitt egna liv... Familjen har ställt upp på båda två enormt mycket!! Denna kommentar värmde verkligen! Tack till dig som förstår att det handlar om fler personer än Johanna och Markus! Vi alla i familjen runt om får ta detta eviga skvallrandet skämmas för vad dom gör och gjort! Så till er som gör detta, skvallrar och snackar skit.., tänk på oss runt om!!! Vi mår så jävla dåligt också av allt!!

      Radera
    2. Mm förstår precis, jag är oxå lillasyster.. Stått ut i ca 18-19 år alltså hela mitt liv men nu sen ca 1 år tillbaks har det äntligen fått ett slut o det är så himla skönt. Slippa oroa sig o höra massa skit. Ja dom som har de så himla "bra" o inte har/haft nåt jävla problem utan glider på räkmacka genom livet kan ju gotta sig i att vi får skit men inte dom. USCH. Jag håller tummarna nu att det verkligen ska gå bra o ordna upp sig.. KRAM till dig oxå i denna jobbiga tid!! :)

      Radera
  54. Nej det är nog inte många i den här diskussionen som tagit droger, för det finns nämligen inte EN ENDA NORMALT FUNTAD MÄNNISKA som gör så. Och för vetskap, jo Johanna hade tagit droger innan hon träffade Markus. Redan på högstadiet höll hon på vad jag vet, om hon själv inte ljög om det!?
    Hoppas som sagt att hon klarar sej bra på behandlingshemmet denna gång och att hon blir människa nog att inse hur Markus förstört hennes liv och ber honom fara och flyga!

    Jag tror trots allt att hon kan om hon vill. Frågan är om hon vill...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Johanna har rökt någon joint någon gång för att testa osv inget mer med det! Tro inte på allt hon har sagt! Visar bara på hur blåögd du är. Det är Markus som fått henne att börja!

      Radera
  55. All respekt till Johanna. Hoppas hon klarar sig ur detta! Men jag tycker att denna blogg är ganska meningslös och endast är till för att skvallra och slänga skit. Johanna, borde pausa bloggen. För hon verkar inte kunna försvara sig här!
    Bloggen har tyvärr blivit ett forum för äkta "småstadsskvaller".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Word. Småstadsmänniskor som aldrig ser något annat än sin lilla by. Tragiska människor som inte har en susning vad de pratar om.

      Radera
  56. Johanna! Du kommer fixa det här, håller tummarna för dig! :-)

    SvaraRadera
  57. Så länge hon tänker leva med Markus lär hon aldrig bli drogfri.

    SvaraRadera

  58. Ja ni två gjorde ju uppmärksamhet inte bara hemma i lilla Gränna och Jönköping. Hur var det på Oasen och dom andra behandlingshemmen? Ni är ju ökända överallt. Alla pratar om er!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Avundsjuk? På att ingen pratar om dig?

      Radera
  59. Har ni följt den senaste debatten om näthat? Ni förstår väl att det är det ni sysslar med här? Och för er som inte vet: missbruk är en sjukdom. Det har ingenting med kärlek till sina barn att göra, så släpp det! Ni gör bort er med er okunskap!

    SvaraRadera
  60. Begreppet sjukdom irriterar mig. Denna sjukdom kräver en väldigt aktiv handling för att du för det första ska få den... Sen kräver den en väldigt stor motivation och viljestyrka för att du ska komma ur den. Det är ju bara dem med tillräcklig styrka och vilja som klarar det! Så det är ju inte att jämföra med vilken slags sjukdom som helst som inte har med vilja att göra överhuvudtaget ! Första gången man tar en drog gör man ett val... Varje gång man fortsätter ta denna igen gör man oxå ett val... Inte så medvetet och klartänkt kanske men ändå . Ett val har man alltid man får inte göra sig till ett menlöst offer... Eller? Önskar er styrkan att få huvudet över vattenytan så att ni med klara ögon åter kan se över ert liv! Det kanske väcker lusten att förändra!?

    SvaraRadera
  61. Värme och kärlek önskas till Johanna, Markus och deras familjer och vänner som finns runt omkring. Önskar att ni alla ska få den stöttning ni behöver i era liv, och få en ljusning framåt. Jag tänker speciellt på Johannas lillasyster som ofta skriver här, som har fått ta mycket skit helt oinblandad egentligen. Jag hoppas att det ska lätta för er alla. KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är de på behandlingshem i örebro tror jag. Nått kristet.

      Radera
  62. Ja hörde attt johanna o markus fick avsluta sin behandling för soc inte ville pröjsa en kristen behandling o fanns ingett annat för par. Och nu hst dom blivit hel frälsta o luktar inte ens på horset. Dom ser onekligen fräsha och glada ut. Hop dom håller d för kidsens skull. Dom bor typ i kyrkan.
    dom va ju verkligen slitna o taniga ut innan avgiftnigen o behandlingen dom på börjat.hörde att dom typ åt en gång i veckan innan. Horset kostar o dom va visst kraftigt abstinenta . Önskar er gott!!

    SvaraRadera
  63. Man kan INTE skylla på någon annan för det är ju inte så att någon tvingar i någon knark. Visst Markus är dryg jävel. Men han kan va trevlig, ibland.

    SvaraRadera
  64. efter 30 års ålder är det svårt att få behandling har jag hört.

    SvaraRadera
  65. Marcusäär väl en len en han lyder ju minsta johanna vink. Oxh johanna är intd så oskyldig som hon verkar bara för hon inte ''är ute oskriker o gapar " ala på june dvs alkisrna där känner henne o snutarna har bild upphängd på henne på stationen. Marcus syns o hörs men johanna är den drivande o som smygpundade i massa år o sen träffar hon marku som fått laro lägligt o när han viill sköta sig drar hon ner honom i klaveret igen och den största faran för dlm är marcus.morsa... Som bara utnyttjar dom för knArk. Hon har själv.sagt hon är ute efter johannas mediciner (har en bror i missbruk därav all falta ... Observera fakta inte skvaller) hoppas dock ni fixar detta nu har dock inte hört något de.senaste mer än att ni börjar följa er gud o bla bla o ni ser pigga oätit upp er för ack så trasiga och undernärda ni såg ut innan spec johanna. God luck!!

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Jag

Jag

Labels

Blog Archive

Etiketter

Följa

www.dsit.sejknt

Vädret

Besökare

Totalt: Idag: Veckans: