måndag 4 mars 2013

fylld av den heliiga anden....

Äär så fantastist glad. Ren. Och framförallt FÖRLÅTEN!!!

20 kommentarer:

  1. Nu får du det att låta som att du gått i mål redan. Fortsätt tugga på du men en förlåtelse från en helig ande är alltid värdelös. Den förlåtelse som är värd nått är den förlåtelsen som kommer från de du felat. Du har ju inte gjort nått fel mot nån helig ande så varför be om hans förlåtelse? Du bad mig om förlåtelse för länge sen för allt som du felat mot mig och det tycker jag är exemplariskt av dig. Detta känns bara som ett smidigt sätt att stilla ditt eget samvete mot de som du felat. Fortsätt tugga på med ett steg i taget i rätt riktning så kommer du se att de du felat kommer förlåta dig en efter en:)

    SvaraRadera
  2. E ni utslängda från hemmet? Svårt att få plats på gemensam hem??? Varför envisas om att ni ska "bo" och "botas" tillsammans... Märklig prioritering när du Lätt kan bo i från dina barn.... Så många chanser som sagt barnen kan du leva utan men inte din man som visade dig heroin så du är just där du är i dag. Släpp barnen avsäg dig vårdnaden och ta din man och flytta långt från barnen. Tack på förhand åt barnen vägnar förstör inte mer för dom

    SvaraRadera
  3. Shiit!! Detta är bara skit snack! Den heliga anden osv! Tro på något som finns typ barnen!?

    SvaraRadera
  4. Men inte kan väl Johanna ha vårdnaden om barnen? Inte ska en knarkare ha vårdnad om barn heller!! Vore ju förjävligt. När dom inte kan ta hand om varken sig själva eller husdjur så ska hon inte vara i närheten av några barn heller. Se va som händer inte ett ända behandlingshem vill hjälpa dom för att dom missköter sej så jävla illa.

    SvaraRadera
  5. Vadå inget behandlingshem vill ta hand om dom ? De där ör skitsnack. Vasastrand ville inget hellre än att ta hand om dom . O du som säger johanna bryr sig mer om markus snacksr skit . Hade du hört johana prata om sins barn hade du förstått.o markus fick inte johanna att droga. Deremot förde drogerna dom samman... Markus skötte sig ju i början av deras relation han hade ju laro. Lägligt för johanna morfin beroende..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Prata inte om saker du inte vet!

      Radera
  6. Varför fick dom inte stanna kvar på Vasastrand?

    SvaraRadera
  7. Härligt att höra att du är glad! Fortsätt så!

    SvaraRadera
  8. Ett STORT lycka till , till dig och Marcus!

    SvaraRadera
  9. haha det där inlägget lät snuskigt!

    SvaraRadera
  10. Betyder Guds förlåtelse mer än dina barns? Jag tycker att du borde sträva efter dina barns förlåtelse istället. En missbrukare brukar känna skam och skuld mot ANHÖRIGA, inte mot en Gud. Hoppas att de kan förlåta dig i framtiden.

    SvaraRadera
  11. har jag npgonsin sagt att jag inte bryr mig om mina älskDe barn ?? hhar tagit till ptaluga ptgördet för att på bästa sätt skydda dom , älska dom, finnas där för dim och hjälpa dom hantera suna känslor inför det jag gjort. att dim förlåtee mug är körnan i mitt liv. men tänker inte lpta allmönheten gotta sig i vår tragedi. ich ja guds förlåtelse och nåd är stort !!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen tragedi detta. Detta är val du och Markus själva gjort. En trafikolycka är en tragedi...era val är något ni valt...

      Radera
  12. så eenkelt är det inte. ingen völjer att medvetet hamna sim man hamnar i slutendan av ett misbruk.. är en tragefu för barnen. vågar du inte stp för din åsikt eftersom du e anonym ?? prata inte om sånt du inte vet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror det är mest okunskap som gör att folk tycker att man väljer det. Jag förstår lite hur de tänker som exempelvis svaret ovanför "en trafikolycka är en tragedi" men det är inte riktigt så enkelt.

      Du gick in i denna situationen ovetandes om hur saker och ting skulle bli av det, du hade säkert en aning som vi andra men inte mer än så och då såg inte konsekvenserna av ditt agerande.

      du är ett mellanting för du som individ får ta ansvar för dina beslut men samtidigt är det inte alltid så lätt att se konsekvenserna av sitt beslut förän man sitter med facit i hand. och det är väldigt enkelt att sitta här och döma dig i vänstervarv för saker men sett blivit fel.

      Ta ditt ansvar för ditt eget agerande och säg till dig själv "jag satte mig i den här situationen, då är det f*n jag som tar mig ur den också" så kan folk säga vad dom vill för vad de säger blir helt plötsligt 100% ointressant.

      Radera
    2. Den anonyma som skrev om trafikolyckan var jag din lillasyster. Och jo jag vet vad jag pratar om och nej det är ingen tävling. Men personligen så tycker inte jag att det är en tragedi utan ett val, ni valde att drogs och därför valde ni att bli missbrukare. Jag älskar dig oavsett.. Men snälla förstå hur vi runt omkring dig har det. Vi kämpar för att orka vara vaksamma på allt, vi hoppar varje gång det ringer från dolt nummer, vi håller kontakten inom familjen för att veta att ni lever.... Tänk på det. Barnen har det bra alla 3. Många som bryr sig om dom och därför har dom det bra! Jag skiter i om ni tror på Gud eller kassörskan på Ica... Bara ni blir rena, dock behövs det ju inte överdrivas.. Love ya.. En sak till, skriver anonym för jag bara kan välja det, så handlar inte om att jag är feg..tänkte bara inte på att skriva mitt namn

      Radera
  13. är helt och hållet mitt ansvar ich står för det. ich ingen annan än jag kan fixa detta MEN visste som sagt inte att de skulle sluta såhör... dwb skammen o skulden vi bör är outhärlig som den är utan folks gnäll och fingervisningar anobymt gömda bakom en dataskärm...

    SvaraRadera
  14. Så ni bor hemma och är drogfria, varför kommer inte barnen hem då??? Ärligt hade du alla gånger valt Markus om du visste el anade hur det kunde bli? Jag vet att du va en guld mamma som skötte dina 2 barn till större del själv och det gick bra i många år om man jämför med det ett år då allt gick åt helvete. Du hade många chanser och fick många varningar du måste varit medveten ett bra tag att snart tas barnen ii från mig och jag inte skärper mig el accepterar att jag och Markus inte kan leva i hop. Varför drog du detta så långt??? Och varför ger du inte upp du och Markus kommer aldrig få ett drogfritt liv och barnen kommer ni inte få heller. Måste kännas skamligt att bära Liam 9 månader för att efter inte ens 6 månader skiljas och ni kommer aldrig mer vara son och mamma i den rätta bemärkelsen. Hoppas ni vaknar upp någon av er iaf och ge varandra en chans att rädda sig själv bättre en av er lyckas än att båda gå under. För att ni hår under el ner er "tillsammans" är INTE KÄRLEK

    SvaraRadera
  15. hörde att Markus ska in i gen på behandlings hemmet tycker ej om folk som håler på me tunga dråger,?????????????????????????

    SvaraRadera
  16. DU VET VAD JA SÄGER

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Jag

Jag

Labels

Blog Archive

Etiketter

Följa

www.dsit.sejknt

Vädret

Besökare

Totalt: Idag: Veckans: