lördag 9 mars 2013

.....

härlig helg bara varit hemma o segat. gossat m sulle ...sp mysigt att känna hans mjuka varma kind . ska städa upp här hemma. sen laga mat blir kötttfärssåd !! .läst bibeln o fått undetbara bibelord som satt där dom skulle!! orkar inte skriva så mkt tkr bloggen spårst ut och vill inte att barnen far illa av allt skitsnack. andleedningen att jag enshar kvar den är att det ffinns bilder i den som är oersättliga !! kram på er!!

13 kommentarer:

  1. Saknar du inte att leva med dina barn ?

    SvaraRadera
  2. Bilderna kan du väl kopiera om dom är så viktiga....
    Inget passande bloggnamn om du sitter och läser biblen och har gått och blivit troende.

    SvaraRadera
  3. du tror inte barnen far mer illa av ditt o markus missbruk?? o ja måste säga, blev riktigt förbannad på ditt tidigare inlägg att någon jäkla ande har förlåtit dej... ursäkta???!!! e de någon du ska be om förlåtelse från så är de dina tre barn som inte haft möjlighet att välja sina föräldrar! dom ska du be om ursäkt till, inte någon halleluja skit!!! tror du allt e glömt bara för att du e "troende"??? fuck så blåst du är!!! hoppas ni aldrig någonsin får se barnen igen! jag har växt upp med missbrukande föräldrar så jag VET vad ja snackar om, ja står på barnens sida!!

    SvaraRadera
  4. "Anonym10 mars 2013 00:01" Tycker ditt inlägg var riktigt bra men håll borta onödigt pajkastande som inte bidrar med något. " fuck så blåst du är!!! hoppas ni aldrig någonsin får se barnen igen!" är förbannat dumt sagt och det förstör hela ditt inlägg.

    SvaraRadera
  5. Tur att Neo och Tess har en Pappa Kim som tar så väl omhand om dom. <3 En riktigt fin Pappa som gör allt för sina barn <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Barnen har även väldigt mycket andra som hjälper Kim som aldrig blir uppradade här... Det finns en farmor, en mormor som har barnen MINST en hel helg i månaden, moster, morbror och morbror Mange som gör utflykter med barnen! Utan detta folkethade det inte vårdat gott.. Just saying

      Radera
  6. vadå inte vårdat gott utan allt de folket ??

    SvaraRadera
  7. Allt det här har nog gått väldigt fort för Johanna, självklart va det aldrig meningen att det skulle gå såhär långt ...jag vet hur det kan vara och när man håller på med droger så gäller det verkligen att vara stenhård innan det går för långt och i vissa fall går det som det gjorde för Johanna som tyvärr inte fick ha kvar barnen. Men sluta klanka ner på henne självklart älskar hon sina barn precis som alla andra mammor till sina barn..Det är så lätt när man håller på med droger att det blir för mycket av det "goda" och innan man hinner reagera så har däremot soc hunnit reagera och då blir det extremt jobbigt att kämpa sig tillbaka ..men du fixar det Johanna, och hur svårt och jobbigt det är så när du har klarat det så kan du titta tillbaka och sträcka på dig och känna att DU fixade det! För det vet jag att du gör. All lycka till dig och din familj! Hälsningar en som bryr sig.

    SvaraRadera
  8. Menar inte detta illa men skulle du SNÄLLA kunna försöka trycka rätt på tangenterna så man kan läsa vad du skriver? Menar mest på dina svar i förra inlägget, vet inte varför du inte kan göra det men det går inte fatta vad du skriver ibland. Tack på förhand!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du menar Johanna så är det för att hon/Marcus är pundiga. Jämför olika inlägg så ser du.

      Radera

Bloggintresserade

Jag

Jag

Labels

Blog Archive

Etiketter

Följa

www.dsit.sejknt

Vädret

Besökare

Totalt: Idag: Veckans: