torsdag 14 mars 2013

yeah

Idag blir det LP möte !!!

273 kommentarer:

  1. Vad innebär det?? Vad är LP?? :)

    SvaraRadera
  2. Beroendevård på kristen grund. LP -leve petrus va han som startade upp de. Ett lp möte är folk som vittnR om hur jesus fått dom drogfria.. Jättehärligt !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej! :) Jag undrar om du kan berätta lite om din huvuddrog etc, det var heroin va?
      Jag är lite knäpp (haha) har aldrig någonsin rört droger men är endå fashinierad av hur droger kan påverka en så mkt och jag har sett många dokumentärer och filmer om drogmissbrukare och vad jag förstått det som är ett herionmissbruk det absolut svåraste att bli av med och avtändning är det värsta som kan hända en missbrukare typ,, undrar om detta stämmer?
      Hur kom det sig att du började med dessa droger och har du som fd missbrukare en 100000 gånger större oro när du förstår att dina barn kommer börja festa? Kanske att de också hamnar i det du hamnat i.. För som sagt det är väl inget man väljer själv från början? utan att man liksom inte fattar förens man har facit i hand. Hade du valt själv hade du väl aldrig tagit opiater? Var det drogerna som förde dig och Markus samman? Hur har det gått när ni drogade när ni hade barnen? (Med tanke på att de bara var hos sin pappa varannan helg), var ni påverkade när barnen var vakna eller drogade ni under nätterna? Vet dina barn vad som händer, frågar de dig ofta varför de har fått flytta till sin pappa?

      Jag menar INGENTING illa i det jag skriver, jag bara undrar... Det är så många här som skriver och jag skulle en gång vilja höra DIN historia, sanningen. En gång för alla få svar på allt det jag undrat ända sen i somras eller när det var du började berätta om ditt missbruk etc... Kram på dig

      Radera
    2. Bra skrivet! Detta skulle jag också vilja få höra, från Johanna! Hoppas di ser detta Johanna och ger svar!!! Kram

      Radera
  3. Johanan vafan "Ett lp möte är folk som vittnR om hur jesus fått dom drogfria.. Jättehärligt !!" Du får tro på vafan du vill men ingen "JEsus" har gjort någon drogfri... Drogfri blir man för att man SJÄLV bestämmer sig för att bli det...

    Love u

    /Lilla Syster

    SvaraRadera
  4. Om jesus hade gjort folk drogfria så hade inte det funnits så många som har drogproblem ..att folk helt plötsligt blir "kristna" när dom har drogproblem är bara ett sätt att fokusera på annat än själva drogen man är beroende av, och visst det kanske funkar ett tag, men i slutändan så kommer problemen och verkligheten ikapp och då är det bara du som ska kämpa. Och då spelar det ingen som helst roll om man är kristen eller inte det som spelar roll är hur mkt man är beredd och kämpa för att bli drogfri. Att man blir mer drogfri bara för att man är kristen är bara skitsnack..

    SvaraRadera
  5. Lp riktigt skeva folk som springer där talar i tungor och allmänt knarkskadade uch ett stort jävla hyckleri. Göm sig bakom Jesus el Gud kan man härda mer än så. Men klart är att tro ni på himmel så borde ni veta att det även finns ett helvete. Och Gud ser allt och förlåtet inte varje gång el allt, oskyldiga barn som vuxna människor gör att dom får lida och bli svikna.... Folk har brunnit i helvetet för mindre... Hörde att du nästa tänt eld på huset..... Ironiskt när man tänker på ett eldhärjat helvetet...,, var du moffe

    SvaraRadera
  6. Spärra in både Johanna Och Markus såna som dom ska ju fan inte gå lösa..

    SvaraRadera
    Svar
    1. och du vågar tydligen yttra dig utan att skriva ditt namn, det tyder ju på hur jäkla feg du är..! Tala om varför du tycker
      det ska spärras in...? Våga stå för vad du tycker och tänker istället för att gömma dig bakom en anonym kommentar bakom en dator skärm.

      NÄTMOBBNING kallas det för..

      /Lilla syster

      Radera
    2. Jävligt konstruktiv kritik där. Var dina föräldrar syskon?

      Radera
    3. nä men dina va visst det Magge

      Radera
    4. Men alltså vad är ditt problem? lämna Johanna och markus ifred om du nu tycker så illa om dem....//lilla syster

      Radera
    5. Får nog citera den gode Baloo där och säga "det där var nog det värsta jag varit med om". Vågar påstå att din oförmåga att ens skriva ordet "var" korrekt utan använder ordet "va", vilket har en helt annan betydelse tyder på att någon inte lärde sig nått nämnvärt bortom lågstadiet...

      Nått bättre kunde du faktiskt kommit på, eller?

      Radera
  7. Nee tände inte eld på huset. Inte ens nästan. Brände en kastrull.

    SvaraRadera
  8. hail satan för helvete

    SvaraRadera
  9. Vad folk än säger så är det bättre att tro på en Gud än att fortsätta ett missbruk. Väljer Johanna och Markus det är det deras val, och kanske deras hjälp ur detta elände. Jag hoppas att ni finner kraft och ro inom kyrkan och att det är till er hjälp. Kämpa på och ta er ur skiten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förresten verkar ju de flesta som kommenterar här vara mer eller mindre skadade eller själva nerpundare, skrattretande att se allas kommentarer. Att ni orkar klaga så mycket på andra människor - projektion av era egna misslyckade personer. Skaffa er ett jobb eller någon annan sysselsättning så mår ni nog bättre.

      Radera
  10. Är du drogfri? Kommer du lämna Markus om el när han tar återfall? Snälla satsa på barnen. El är det helt kört att få hem barnen. Iaf Liam el?

    SvaraRadera
  11. Lär vara kört för Johanna när det gäller barnen :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vet du för att? johanna är hyfsat ren..

      Radera
  12. Johanna lever i en bubbla där hon inte förstår konsekvenserna av sitt handlande :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du lever i en bubbla av klagande...

      Radera
  13. Nä faktiskt inte och det va inte något illa menat, tvärtom! Vissa här bryr sig faktiskt och kommenterar inte för att vara elaka utan för att vissa bryr sig. Men du missuppfattade tydligen det jag skrev, men menade bara väl och jag tror att det kan vara såhär kanske har jag fel, men jag tror inte att man har helt kontroll på läget när man väljer att ta droger fast man har barn då ser man nog tyvärr inte vad sina handlingar leder till så i just i det tillfället när johanna valde att göra så, så kan man säga att hon va som i en bubbla och inte va helt klar vad det kan bli för konsekvenser av det hela ..hon hade aldrig gjort så mot sina barn om hon visste hur det kunde sluta! Bara en tanke hur viktigt det är att tänka efter flera gånger när man gör vissa beslut ..och som sagt inget illa menat! Önskar bara johanna lycka till i fortsättningen :-) och förstå att dom flesta personerna här inne vill johanna väl..annars hade man inte lagt ner sin energi på att ge uppmuntsande kommentarer så sluta dra alla över en kant!

    SvaraRadera
  14. Att Johanna inte skulle vetat el haft en aning om att allt kan i många fall överrepresenterat gå totalt åt helvete av droger. Och Johanna lär vart över 12 år innan hon testade. Uch vad upprörande att läsa.... Att hon aldrig skulle knarka om hon bara ens visste.... Varje gång hon knarkar GÖR HON ETT VAL. Hon har bevisligen valt droger så många gånger över sina barn som hon oxå medvetet valde en gång i tiden. Hon tog hand och fostrade dessa barn i många år. På dessa år borde kärleken till barnen hunnit växa sig starkare, än kärleken till Markus. Jag har själv barn och kan inte förstå hur man kan välja en Karl framför barnen. Om så banken biologiska far skulle vart el blivit pundare hade dem fan åkt ut och barnen hade dom aldrig fått ta. Över min döda kropp hade varit ett faktum. Som sagt hade lätt valt döden före en "kärlek" som alla vet hur det är med dennes levende. Bokstavligen sprang denna Markus på juneporten då nu träffades. Va det så soännade att dra in en sån i barnen liv pga att du blev kär el vad du kallar det. Du hade väl en tonårstid då du härjade och testade en del både livsstilar och lite knark. Så vad var det som gjorde att du ville testa denna "spännande" "badboy" lägg märker till ordet bad. Sen den dagen ni träffades VAD finns under eran tid att vara stolt över????? Och säg inte LIAM för då sprut jag rätt u

    SvaraRadera
  15. Hade Liam, Tess el Neo betytt mer än Markus hade du haft dom hos dig som du hade förr... Är så ledsen att du tyckte det var så tråkigt att barnen fick lida så. Varför inte skonat dom och låtit dom flytta till Kim, och steriliserat dig dagen du träffade Markus. Så kunde du och din kärlek Levt lyckliga i alla era dagar jag väljer döden alla gånger om mitt barn står på spel och du väljer döden över Markus. Hur kunde kan han ta barnens plats i ditt liv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bästa inlägget på länge här!

      Radera
    2. Riktigt bra inlägg. Äntligen lite kritik som hon kan ta åt sig av istället för det vanliga pajkastandet som är lätt att skita i. Hoppas hon läser och tar åt sig av det.

      Radera
    3. Bästa inlägget på länge.. "hur kunde han ta barnens plats i ditt liv".. Dom är så söta och fina dina små barn, det är så man smälter. Kolla lilla Tess till exempel, en riktig prinsessa.
      Det är sant att visst droger är alltid ett val, men det är inget klart val som man gör helt medvetet. Men som en tidigare kommenterade, första valet gjorde du medvetet med 2 el 3 barn i ditt liv..
      Hur du och Markus mår ihop Osv är helt eran ensak absolut, men ångrar du aldrig att du valde att leva med en drogare? Och inget skitsnack,
      Markus har varit missbrukare i många år och ända sen du träffade honom läser man jämt "snart ä
      r Markus hemma igen" , "6 månader drogfri" för att sedan någon månad senare "3 månader drogfri", enda sen du träffat Markus har han väl hållt på med droger? Ända sen du träffade honom har folk i denna blogg VARNAT dig för honom, jag tyckte det var elakt och idiotiskt. Sedan fortsätter folk, ber dig tänka på barnen innan de är kört. Folk brydde sig. Ville varna dig. Tänkte på dina barn. Hade du också gjort det hade dina barn kanske levt med dig idag. Kommer du någonsin erkänna att kärleken till Markus betydde mer än barnen och ditt eget liv?
      Och ta inte all kritik här som kränkande mot dig. Hade det bara handlat om dig hade nog ingen förutom dina bekanta brytt sig, men nu har du satt 3 barn på jorden som behöver sin mamma.. Människor är oroliga. Försöker förstå sig på.. Tror du någon skriver för att du ska bli ledsen? Vissa kanske, men många andra tex jag gör det för att man blir så jävla orolig.. Samtidigt som man försöker förstå..

      Radera
    4. Jag tror det är rätt många som skrivit med enda mål att såra så mycket som möjligt för feedbacken har ju inte direkt varit klockren i bloggen, folk har bara skrivit skit för att vara elaka men nu helt plötsligt har folk börjat komma med vettiga saker :)

      Radera
  16. Förstår inte folk att Johanna redan vet att hon gör/har gjort fel? Tror ni verkligen att hon gjorde allt med flit? Självklart kämpar hon hela tiden för sitt missbruk och vill inget hellre än att spola tillbaka tiden när hon hade barnen hemma hos sig. Men trots allt hon går igenom så vet jag att hon kämpar så gott hon kan, och det är det viktigaste och trots allt som hänt så älskar hon självklart sina barn!

    SvaraRadera
  17. Men hur många gånger ska Johanna få göra fel? Om och om igen så är hon ju i skiten igen.
    Och tiden hon hade sina barn var det mycket bättre då? Hon skrek och bråkade med dom. Tur att barnen har fått det bra idag. All heder åt dom. Vad väl Johanna själv som började knarka. Ingen knarkade åt henne. Ja så visst gjorde hon detta med flit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har ingen erfarenhet av barn det hörs ju lång väg. Hon bråkade inte mer än andra föräldrar med sina barn men hon har två barn som kommer in i trots lagom efter att den andre kommit ut så det är ju helt naturligt.

      Hon har gjort allt med flit eftersom det är ett aktivt val men ibland ser man inte de långtgående konsekvenserna av sitt handlande. Borde hon förstått? självklart, gjorde hon det? nej och nu sitter hon i den sitsen hon gör och den enda som kan ta henne ur det är hon själv men det är bara inte att sluta tvärt, väldigt mycket måste hända som inte sker över en natt utan vi pratar snarare om tidsrymder som är i år.

      Radera
  18. Har aldrig kommenterat innan men måste säg till Magnus att det va den vettigaste kommentaren på länge.känner inte johanna alls men sunda förnuftet säjer att du har helt rätt!!!

    SvaraRadera
  19. Magnus, känner inte dig men i dig har Johanna en riktig vapendragare"... Du finns där i vått och torrt, du försvarar tålmodigt henne, inte det hon gör men henne som person. Och du finns kvar oavsett vad som händer genom alla år, ganska brokiga år får man väl säga. Bra jobbat, hoppas Johanna har vett att uppskatta ditt engagemang . Ibland kan jag inte låta bli att undra vad det grundar sig i... Kanske började allt som en hemlig förälskelse, oavsett vad du försvarar dig med så tror iallafall jag att den där hemliga lågan fortfarande finns kvar... Vad vet jag, som bara följer er via den här bloggen .; )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Magnus är en i familjen. /lilla syster

      Radera
  20. Johanna hur kan du låta det gå såhär långt? Det går att ta sig ur ett missbruk om man VERKLIGEN vill! Jag har själv hållt på en del med droger, bestämmde mig en dag för att aldrig ta skiten mer, det är inte värt det. Man vill inte leva med ett missbruk man vill må bra och leva hälsosamt och vara med nära och kära. Så det går!! Om man själv vill..men frågan är om du verkligen verkligen vill!? Jag tvivlar faktiskt på det!?

    SvaraRadera
  21. Hon har väl bestämt sej för drogerna! om inte så hade hon ju slängt ut Markus och gjort allt för sina barn och försökt få hem dom. Det är skrämmande och se dom helt nerknarkade båda två.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller helt med! Hon har valt drogerna, hur man nu kan göra det framför sina barn!? Tycker så synd om barnen och vilken tur att soc reagerade, det blev barnens räddning :-)

      Radera
    2. Som drog missbrukare har du inte samma känslor som en icke användare.

      Radera
  22. Snälla Johanna skriv nått, hur går det? Drogfri? Har du träffat nån av barnen sen du kom hem? Ska du och Markus forsätta tillsammans? Vad gör du på dagarna antar att man måste hålla sig sysselsatt för att hålla droger och folk borta menar folk i drog kretsar. Lycka till och köpa på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Drogfri är varken hon eller Markus. Dom är verkligen långt ner i skiten nu. Man ser mest Markus irra om kring och snika cigg och vill ha pengar. Markus börjar mer och mer likna sin otäcka morfar.. Ja hela Markus släkt är bedrövlig.

      Radera
  23. Hela markus släkt, alltså mattias också? Trodde han hade skärpt till sig nu med hans högskoleutbildning och hans tro på gud..!? Hemskt att höra att inget verka hjälpa johanna och markus! / Amanda

    SvaraRadera
  24. Johanna hut kan du med att bo kvar i Gränna känner du ingen skam att du försummat dona barn? Innan dy träffade Markus såg man dig med barnen nästan överallt, tyvärr så är det bara dig och Markus man ser nyför tiden. Ni ser mer sällan glada ut. Knarket fördärvat er totalt. Ni har inte ens RÅD att knarka. Så länge du inte gör ett aktivt val att blir och förbli ren så först måste du och Markus hålla er borta från varran. Tänk på allt och alla du förlorat de 3 senaste åren!!!! Var det värt det?????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Johanna vet inte vad skam är! Klart att hon tycker att det är värt att missta både barn och vänner när hon lever i den bubblan hon lever i idag. Hon kommer aldrig få tillbaka sina vänner som hon hade innan. Ingen litar på henne sen hon började med knarket.Det är nog bara ett faktum att hon kommer att fortsätta med att vara gift med Markus och att dom kommer att droga tills döden kommer en dag. Så är det bara tyvärr sorgligt men sant.

      Radera
  25. I Måndags gick Markus på Brahegatan i Gränna och var på gamlingar om att han måste ha pengar till mat och buss.Det är fan inte klokt!!! Hotfull och påverkad.Hur länge ska han få gå lös och ofreda folk?

    SvaraRadera
  26. Usch vilket hemskt liv! Hur kan man frivilligt utsätta sig för något så hemskt? Att välja att förstöra sitt liv? Man märker ju vem markus är lik! Men johanna, varför tar du inte tag i ditt liv? Betyder verkligen inte barnen mer än markus? För det är just det du visar, att du valt markus och ett liv med droger istället för dina barn!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Johanna har valt sitt liv med droger och Markus. Barnen dom skiter hon ju i!! Hade hon velat ha sina barn då hade hon hon haft kvar dom idag. Men hon valde som sagt drogerna och Markus! Vilket liv! Så sorgligt att se att denna vackara tjej som hon var för några årsen gått ner sig så i skiten. Det går bara utför tyvärr.. Tragiskt men sant :(

      Radera
  27. Uch tvi fy fan för Markus! Hoppas någon kan ta tag i den fan så han ge fan i att tigga från gamla stacks människor. Och låta folk va i fred ist. Bättre han springer å beeteer sig på juneporten med sin mamma ist, mem den luffarn har väl inte busskort el pengar att ta sig dit. Stackas alla Gränna bor. Uch tvi på er båda två. Även har barnen tacka Gud inte bor med er så fortsätter ni göra dom illa och skämmer ut dom. Johanna för helvete ta ditt förbannade ansvar som förälder och människa sparka ut Markus ta 2 veckor på avgiften och börja bygga upp tilliten och relationen med barnen. Markus kommer ALDRIG välja DIG framför drogerna. Inse fatta det nångång. Innan det är försent!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är försent för Johannas del:(

      Radera
  28. Alla som fäller elaka kommentarer, gör det er till bättre människor?
    Hoppas du en dag får den riktiga viljan att sluta droga. Önskar dig lycka till den dagen!

    SvaraRadera
  29. Hur går det johanna? Saknar dina galna blogg inlägg om allt möjligt, du hade dina egna åsikter och du hade en grym personlighet och va just DU, gillade dig starkt trots att jag inte träffat dig. Hoppas du en dag tar dig ur det här trasslet :-) <3

    SvaraRadera
  30. Uch så tragiskt dom pundar hårt igen denn gången finns de inget hopp. Ni borde förstått för länge sen att ni inte e bra för varandra. Visst priset för eran kärlek va högt för er men ni bryr er inte. Mem stackas oskyldiga barn fick betala det högsta och betalar än i dag deras dog och smärta. Tyvärr lider folk som inte känner. Johanna ens mer betydligt mer än hon själv. Hon har gett upp barn för "kärlek" vilken tydligt visade redan första månaden att det kommer el kan gå väldigt illa. Hur kan du Johanna visa dig i Gränna Huskvarna Jönköping efter vad du hjort fins barn har du ingen skam i kroppen. E du hjärntvättat el e de fritt val enbart från dig att du valde ett liv med Markus och därmed fördervärt för dina barn, och vem av er kom på att skaffa en till stackas oskyldig det är liv du leker med och tyvärr inte bara ditt eget. Skaffa dig en en hjärna och känslor inte dom du har för Markus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men du för det första lär dig stav som en människa. Din stavning tyder ju på en allmän låg begåvning! Och vad ger dig rätten att sitta här och kommentera så negativt? Vad sägs om att kolla på sitt egna liv innan du påbörjar att kommentera någonannans? Vad johanna och Markus gör är väl deras en sak? det sista de behöver är väl ändå och höra hur kassa dom är eller?
      //LILLASYSTER

      Radera
    2. Får nog hålla med Malin, du hade säkert tänkt skriva nått bra för att få henne att inse saker men det går inte att förstå vad du skriver, antingen är du påtänd själv eller så har du inte läst igenom det du skrev innan du postade...

      Radera
  31. Johanna du har ju skrivit innan hur illa det än varit. Jag känner inte dig men undrar många gånger hur det går för dig. Har följt din blogg länge. Du skriver bra ( menar inte allt allt som du gjort el hänt är bra) utan sättet du skriver på. Hur går det för dina barn, bor dom något med dig? Är du tillsammans med din livs kärlek? Frågorna är många. Hoppas du mår väl och gör en uppdatering snart:) önskar dig litet medvind och lycka

    SvaraRadera
  32. Hon missbrukar med sin kärlek. Två barn bor hos sin pappa som har hjälp med dom av släkt och vänner. Ett barn i fosterhem. Inget får/kan bo hos henne. En familj i spillror.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och detta vet du ANONYM bäst om? Att barnen inte får/kan

      Radera
  33. Får hon träffa barnen då? Med övervakning kanske? El hon kanske inte ens vill det? Uch hur kan dom missbruka och ingen typ myndigheter ingriper å sätter dom på hem. El väntar dom på att dessa två även ska bli lagförda??? Dom har ku även en del skulder till folk och sånt kan väl gå illa om man inte betalar sina knark skulder!?? Kanske är tur att barnen inte är i närhet när el om någon skulle börja kasera in och betalar man inte då kan de väl bli otrevligt när el om någon dyker upp!! Uch otäckt hur kan man sätta sig i situvationer. Stackas er alla! Johanna hoppas du skärper till dig snart ta ditt förnuft till fånga och satsa och älska dina barn. Innan det är försent och dom växer upp och ALDRIG förlåta dig, även om Gud förlåtet vad hjälper det dig och fina BARN !!!!?????

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Dom har ku även en del skulder till folk" Hur vet du detta?

      Radera
  34. Seriöst hur gamla är nu som kommenterar? Ingen åsikt om omvärlden. Ta hand om er själva och låt Johanna och Markus göra var de kan. Tro på dem och ge dem ert stöd istället för att spy galla över hela världen.

    SvaraRadera
  35. Varför skulle dom inte ha skulder har dom betalt för sig varje gång och för allting?? El har jag missat mått dom kanske har vunnit på triss och betalat av ALLA skulder! Gott isf hoppas dom speciell Johanna betalar sina skulder till vänner och släkt även. El Mange du vapendragare kanske har betalat skulder åt Johanna iaf grattis till en "god" gärning isf .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej och det tänker jag inte göra heller, hennes ekonomi är hennes och den bryr jag mig inte nämnvärt om. Du svarade fortfarande inte på hur du vet att dom har skulder, jag räknar också med att de har det men jag vet inte. Det enda jag vill veta är hur säker du är och vad det är som gör dig så säker.

      Radera
  36. Tror inte att allt som skrivs är sant!!! Men undrar hur du mår Johanna, allt näthat kan inte va kul att läsa. Skriv gärna en rad el två, för du lever väl!????:/ finns många som tagit livet av sig pga näthat då finns det många som få känna skuld och skam! För som sagt kan inte tro att ens hälften är sant!!!!!!!!!?

    SvaraRadera
  37. Nä tro inte på allt som skrivs här ..så långt från sanningen man kan komma! Ni som snackar eran skit ..vad får ni allt ifrån och hur orkar ni? Johanna är exakt lika bra nu som hon alltid varit, jag hoppas hennes nära vänner förstår det och stöttar henne i med och framförallt motgång, i nöden prövas vännen!! Du har så fina bilder johanna på dig och dina fina barn, du är snygg många som hade velat ha ditt utseende! Ge aldrig upp tjejen, det är aldrig försent! Och glöm inte..det finns vissa i detta trångsynt område som aldrig dömer av rykten, jag är en av dom! Va rädd om dig!

    SvaraRadera
  38. Har Johanna några nära vänner kvar? Möjligen knarkarvänner.... Och vem vill se ut som en sönderknarkad Blogghora?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du en sak ska du veta, det du precis skrev kommer anmälas! man kallar inte folk för saker och ting. Hade jag varit du hade jag ångrat mig som fan att jag skrev det, IP adress osv finns! Man kan ha åsikter man men ska inte gå på personangrepp och verkligen inte hoppa på någons utseende!
      // MALIN Lillasyster

      Radera
  39. Hur kan du påstå att allt är " så långt i från sanningenman kan komma" är du på riktigt. Fakta Johanna har knarkat/ knarkar! Johanna har valt Markus framför Barnen, familjen, vänner och framför allt dig själv. Barnen är inte hos henne sen lång tid tillbaka Liam i fosterhem och de 2 äldsta hos deras far som får hjälp!!! Johanna har sumpat många chanser!!! Markus har ett antal gånger sprungit hög på juneporten med bl.a. Johanna och hans mamma!!! Markus har stjält på Konsum i lilla Gränna!!! Markus har tiggt pengar och cigaretter av halva Gränna, ävenvarit hotfull!!! Dom båda har knarkskulder!!! Hade dom velat bli rena hade dom varit detta men dom skiter i behandlingshem och behandling för att dom inte fick bo i hop!!!! Det vidrigaste är att Johanna kan bo och leva utan sina barn men hon kan inte bo leva utan Markus!!! Sinnessjukt att dom inte tar varsin behandling och sen gör om och gör rätt ist!!!???? Men Markus har ju redan suttit långa och korta tider på behandling men valt pundet varje gång!!' Inse nån jävla gång sanningen Johanna!!!!!!!! Hoppas nån kan trycka in vett i huvet på dig!!!' Så länge du inte ens kan känna skam utan gå runtom med Markus över allt som ungt hänt som att du inte ens saknar dina barn..., hur kan barnen tappat betydelse för dig?!??????!!!!!?? Och Mange som verkar intelligent på en hög nivå och bra vän som funnits länge att inte ens du kan nå fram till henne!!!??? Varför lysdnSr hon inte på dig? Tyvärr då e hon så påverkad av Markus som sagt barnen va priset ändå springer hon efter honom, om el när Markus skulle dö av tex en överdos kan jag sätta en peng på att av Johanna avslutar sitt liv... Trodd aldrig någon el någon kunde ta en sådan plats från BARNEN. Jag hoppas barnen har det bra iaf med skola vänner och att dom inte får höra skit och känns skam för vad Johanna ställt till med för dom.. Ni Gränna folk se efter baren hjälp dom ge dom kärlek och stöd. Mycket kommer bara förgiftat i deras liv av vetskapen att deras egen mamma övergav dom... Men dom har varandra Tess och Neo iaf och hoppas allt går bra för dom tänker ofta på dom och lilla Liam mitt hjärtat gråter för dessa barn. Men hoppas dom har kärlek och många skydds änglar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du vart mer insatt än mig ser jag. det stämmer att jag inte heller når fram till henne så därför har jag slutat med det för hon måste inse det själv och det är inget som jag kan påverka ändå. Vad jag gör är att jag försöker minska biverkningarna för de i hennes närhet och dra mitt lilla strå till stacken och det är därför jag står upp för henne här inne bland annat. Jag har inget emot att folk säger vad de tycker om valen hon gjort i livet men jag gillar inte när folk skriver saker endast med målet att vara elaka. Sen tycker jag det också är ett VM i skenhelighet här på bloggen, alla bryr sig så fantastiskt om hennes barn som det är så synd om men ingen är beredd att göra ett skit för dem. Som jag skrivit innan, lägg 100 kr i deras brevinkast med en lapp med deras namn på så har dom två nöje för en helg minst men jag vågar tro att alla som brytt sig så mycket om dem är för snåla för det, ord är gratis men handling kräver ju nått av dig så då blir det för jobbigt.

      Radera
  40. VArför måste en del av er som kommentera satsa, göra vad och skriva att hon kommer avsluta sitt liv m.m? Har ni inget vett innanför pannbenet? Jag som lilla syster, Mange som vän vi läser, skyddar barnen mot allt detta.. Ni är så duktiga på att skriva "stackars barn hit och dit, hoppas barnen inte får höra massa skit" men ni har inte tänkt på att det ni sitter och skriver är precis det barnen får höra! Barnen har det jätte bra, har en bra pappa, en mormor som ställer upp i allt, farmor, Mig och Mange och många många fler som älskar barnen.

    Ingen behöver vara orolig för barnen.Vill ni visa omtanke gör det på ett schysst sätt. Mycket av det som skrivs här, alltså NÄTHATET kommer snart att anmälas. Och SKULLE det mot förmodan vara så att någon avslutar sitt liv, så kommer NI få stå till svars för det, för det är NI som trycker ner Både Johanna och Markus.

    Näthat är en jävligt stor grej och kan komma att gå till rättegång, vi har alla IP adresser så tänk ett steg till när ni kommenterar, är det värt det? Hur hade ni själva känt er att få höra alla dessa elaka kommentarer?

    Faktum är att ni alla får acceptera det faktum att Johanna och Markus har valt andra prioriteringar en vi andra. Riktiga Vänner står kvar och stöttar, riktig familj står kvar och stöttar.

    Att stötta är inte att ge pengar till knark, eller att hjälpa dom fortgå sitt missbruk utan att stötta menas i detta sammanhang att finnas för barnen, att se till att JOhanna och Markus vet om att när dom väljer att vara rena och hålla sig så kommer vi finnas. Att hjälpa dem om de vill ha hjälp, man kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp! Dom vet att vi finns, och vi kommer alltid att finnas OAVSETT att vi tycker illa om det dom gör.

    En sak till, ha lite respekt till oss i familjen, vännerna.. Tror ni att det är roligt att läsa era kommentarer? t.ex om att någon ska avsluta sitt liv, att någon ser ut som en sönderknarkad hora osv? Hur hade ni själva reagerat? om någon sa så om era syskon, mamma? inte så roligt va?

    Ge upp nu! SLUTA NÄTHATA!!!!!!

    Mvh Lillasyster

    SvaraRadera
  41. Mycket ab det du skriver Malin är bra. Men det finns alltid saker man kan göra. Svär hade det varit min bror el syster som börjar knarka över 20 gammal och två el tre el ens ett barn. Jag hade fan sett till att det blev LVM ett tips lycka till fortsätt kämpa och finnas för barnen. Tror du och Mange gör ett kanon jobb redan:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. men du vet väl inte vad vi har gjort?
      1. vi har kämpat för att de båda två skall få LVM.
      2.Att ge LVM är inget socialen gör bara så där.. det är dyrt och därför har vi inte lyckats.
      3. Vi ser till att Neo och Tess får träffa sin bror Liam så ofta det går..

      Så det finns mycket mycket mer ändå som inte visas via denna bloggen.

      Dessutom varför skriva anonym? du vet ju tydligen vem jag är, eftersom du kan mitt namn.... skiter i vilket vill du veta något eller diskutera något kan du göra det till mig på facebook, min brevlåda står öppen, Malin Lillan Lindblad finns jag på.

      Radera
    2. Vad jag vet kan vi inte sätta LVM på henne. Eller iallafall inte jag utan det måste vara någon nära familjemedlem, sen är väll LVM mer en sista lösning och dit känner väll soc att vi inte kommit än. Det finns rätt mycket som står utanför våran makt tyvärr, annars hade jag mer än gärna skickat iväg henne på det imorgon.

      Radera
  42. Hur går det med allt Johanna? Träffar du barnen något? Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  43. Bara att läsa i bloggen så har du svaret ang barnen!!!! Hon skäms för mycket för att skriva mer. Bara hon har Markus så skiter hon totalt i allt och alla andra.

    SvaraRadera
  44. Skulle va intressant och höra johannas egen version av allt det här, är trött på allt jävla snack här inne!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Johannas version få vi nog inte höra hon har fullt upp med sin Markus.

      Radera
    2. Jaså är hon? vad jag vet så är hon fullt igång med att bli rent och få tillbaka Liam.

      Radera
  45. Ojojoj vad alla skriver olika ..hoppas på det sist nämnda :-)

    SvaraRadera
  46. Haha troligt hade hon velat bli ren hade hon vart det för länge sen. Liam omhändertogs för 11/2 år sen. Va fan tro du Johanna att han är på ett hotell. Och när du el Markus behagar knarkat färdigt skulle det bara vara att hämta pojken. Grattis om det blir så!!!! Något märkbart är även att " Liam kämpas det för" Tess och Neo få?????? Vad är skillnaden kan det vara så att ja just det MARKUS är pappa till Liam och därav ska det kämpas. Uch hur f-n kan man rangordna sina egna barn!!!!???? För dom är dina men som andra skrivit så verkar det tyvärr inte bättre, än att Markus är det ENDA som betyder för dig. Förmodligen är det han dom vill ha tillbaka pojken därav "kämpar" Johanna. Ska med "spänning" vänta och se när även hela 2013 gått som förra 2012 om något av barnen kommit hem el npgon är drogfri!!! Heja "kämpa" hopas NI vinner detta som ni borde! (Eftersom ni gör ALLT i eran makt tex checkar in på VARSITT behandlingshem) bra där Johanna att prioritera MARKUS framför att bli ren.

    SvaraRadera
  47. Helt sanslöst men det kan inte finnas någon i detta kommentatorsfält som klarat grundskolan, alla kan stava fel även jag men så som folk skriver är nog värre än vad dom säger. Lär er svenska språket för fan, hur svårt kan det vara att ha en någorlunda korrekt meningsuppbyggnad?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med tanke på att de flesta av kommentarerna ät skrivna någon gång mellan 00-06 så är de flesta av de förmodligen inte ens nyktra. Haha. Men jag håller fullkomligt med. Vissa är kassa.

      Radera
  48. Hej alla glad:) skulle bara medela att jag såg Johanna och Markus häromdagen och båda såg både ut att må bra och frächa. Det är bara en tidsfråga tills allt skit är bakom ryggen och barnen är hemma. Jag tror dom är hel och rena till sommaren. Ni som yrar om annat vet inget för mi bara gissar och ljuger.

    SvaraRadera
  49. Haha Såg Markus idag hög och gick och tiggde cigg och pengar.... Barnen ska stanna kvar där dom är idag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Troligt.....NOT. Sluta ljuga ner dom, tvi för lögner både Johanna och Markus är tvär rena. Och förtillfället är baren inte hemma! Men det är på gång, som sagt rena och kämpar.

      Radera
  50. Jätte härligt att höra att det äntligen går så bra för er. Super glad för eran skull. Tråkigt att negativa / avensjuka människor ska skriva skit och lögner. Men kom igen Johanna stå upp för er skriv om hur bra det gått nu, om inte annat så för att trycka upp det i elaka folks face. Sen finns det många bra människor som följt din blogg som inte känner dig men väntar på att du skriver nått. Ett tips lägg ut em bild på er så ser folk själva att ni ser både friska och frächa ut. Hejar på er kämpa lite till så ska du se att barnen snart är hemma. Mange och Malin sluta skriv som att dom behöver vård el annat negativt. Men gu va ni är duktiga och rediga själva tycker ni vart hårda mot stackas Johanna och mackan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har rätt och tycka och säga som jag vill! Och jag vet vad dom behöver just nu, samt dom vet att vi stöttar dom i allt!! Och verken jag eller Mange är rediga eller perfekta långt ifrån! Men vi har ordning på vårt liv! Du som är feg och säga saker om folk som du inte vet något om, och gömmer dig bakom skärmen och är anonym!! Våga stå upp för vem du är!

      Radera
  51. Fräscha och friska? Johanna och Markus? Haha dom är långt ifrån friska och fräscha!!! Markus går runt och tigger mat och cigg hög som ett höghus. Och det är ju friskt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ljug lagom det gör han inte!!!! Och Dom ÄR rena!!! Dom kan lämna prover när som och dom visar rent. Snygga också men du e bara avensjuk.

      Radera
    2. Avundsjuk är väl ingen på dom!!!Vem vill vara i deras kläder? Och inte fan skulle Pappa Kim släppa barnen till knarkarna heller.....

      Radera
  52. Herregud vad folk säger olika!

    SvaraRadera
  53. Vilka fina bilder johanna! Du ser ut och ha en smal och fin kropp och jag försöker gå ner i vikt..du har inga bantningstips? :-) mvh emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sluta äta mat, och börja knarka. Då blir man smal och om man tycker "fin". El börja träna styrka och börja motionera. Och framför allt skär ner på maten och ät nyttigt. Du kan om du vill. Ingen tycker väl det är kul att vara tjock men inte alla som orkar el vill göra nått åt det.

      Radera
  54. Hallå, dags och uppdatera? :-o

    SvaraRadera
  55. Hur mår du? Vad gör du på dagarna? Hur tänker du på framtiden och hur är dina mål för framtiden?

    SvaraRadera
  56. Hur går det för dig Johanna? Har du det jobbigt nu eller?

    SvaraRadera
  57. Varför stäls inte dom in på metadon ? Av alla jag känner och vet som har de är de nog J och M som verligen behöver det.

    SvaraRadera
  58. Men varför skulle hon blogga? Varje gång hon gör de så kastas de ju bara massa skit över henne! Låt stackaren va! Tror ni inte de är tufft nog för dem båda ändå? Å ni andra Grännabor kan ju försöka hitta en hobby eller ett intresse ist för att ha sånna koll på alla andra! Om man har något vettigt att säga så bör väl inte de va fredag / lördag efter puben har stängt! / Lina

    SvaraRadera
  59. exakt. spelar ju ingen roll överhuvetaget vad jo. skri er. dom böir ju ändå bara förnedrade. Och ingem står för sin åsikt heller. O jag är övertygad om att dom båda mår skit över sin situation och älsksr sins barn som alla andr gör.
    Och dom är båda kanonföräldrAr utan droger. Fulla a kärlel

    SvaraRadera
  60. Metadon när ska folk fatta och inse att Johanna inte e nån grov missbrukare. Men hon har försökt bli för att känna samhörighet med Markus. Vad gäller denna gosse så har den haft metadon programmet men självklart misskött det. Johanna kan påstå säga skriva att hon göra allt och älskar barnen över allt annat och bl.a. Bl.a. Bl.a. Ord kan vem som helst slänga sig med. Men när det kommer till kritan och varje dag varje kvällar det iaf MARKUS hon valde och varje dag aktivt väljer. Vilket är det största skammen. Så fortsätt ditt låtsas liv som en grav narkotika missbrukare, en dag kommer du vara en fullblodad narkoman.... Kämpa på lite till med pundet så kommer du snart ha samma status som Markus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men snälla du aom skriver får d att låta som att de skulle va tuftt att va en hård missbrukare. Hade hon inte vart de hafe hon nog slutat o ja minns johanna som tonpring hon höll pp redan där.

      Radera
  61. Att försumma sina barn borde vara ett lagbrott, och absolut leda till sterilisering. Hoppas du när nöjd och stolt över dina val och ditt liv. Grattis du vinner isf på skamm mätaren, i andras ögon. Kan du inte bara skriva ur sanningen stå för den. Och sen kommer folk inte ens gp in här mer. Så slipper du stängs den ( vilket du måste pga bilder på barnen) bilder lär vara det ända du har kvar efter några fler aktiva val. Hoppas dina barn inte följer dig el är en dröm och förebild Markus och hans mamma. Om 10 år kanske det är din tur men hoppas barnen har vett och tar avstånd. Räcker med dig som springer och skämmer ut dig själv din familj och de få få vänner dy har kvar. Men dessa bry du dig inte heller om. Hur kan en "kärlek" vara värd allt vad du offrade/ offrar. Förlåt för min dumma och självklara fråga. Men att du skulle höra och fatta själv hur det låter el inse va du gjort/ gör att för mycket att hoppas på. Det är inte synd om dig längre. Live low get high

    SvaraRadera
  62. men jösses vem är de som sitter o skriver johanna är ingen grav missbrukare?? att vara beroende av en drog att ta sprutor och atr hela tiden misslyckas att sluta kallae jag grav missbrukare men att va de är ju allt annat än tufft (som du aom skrev inlägger verkae tycka) johanna va pillertrillare långr innan maekus va i hennes liv. och nog större risk hon lämnar mackan än han henne. han e ju fan besatt av henne. bara löjligt att skriva vem som missbrukar värst. missbruk i alla former är FEL!!

    SvaraRadera
  63. Mötte på Markus hög som ett hus går in i butikerna och vill sälja en skinnjacka för att han har barn att försörja säger han... Slänger utestolar. Stoppar trafik. Hotar och ofredar folk vid bankomaten i Gränna. Han är fan inte frisk den pöjken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pisamt värre... Tyvärr har Johanna slutat känna skam för länge sen. Och Markus han har aldrig haft skam i kroppen. Han skamliga mamma gick på june och tiggde pengar tom av väldigt unga flickor som tyvärr gav pengar dom visste inte bättre. Uch tvi fan för giriga äckliga pack som lurar utnyttjar och bedrar. Men en dag springer man på fel folk!!!!!

      Radera
  64. Johanna ljuger hon är ingen sprutnarkoman och inte speciellt mycket missbrukare över huve taget. Hon gör bara allt vad hon kan för att vara med Markus..... PUNKT att hon övergav och fortfarande överger???? Sjuka människa och besatt är HON inte han. Kommer säkert snart en el gammal flamma som korsar hans väg. Och va fan gör du den dagen Johanna???! När du sitter där uran dina barn man vänner alldeles ensam med sjukdom....

    SvaraRadera
  65. Men nu får ni för helvete ge er!! Har ni INGET annat för er än att klaga över Markus och Johannas livssituation? Seriöst, hur gamla är ni?

    OCH om Johanna och Markus knarkar sönder sig VARJE dag, det är väl inte era problem? Barnen har det jätte bra! Om dom nu tigger pengar, ge dom inte då så blir det inte era problem!!!

    Varför sitta och klaga över deras liv? Har ni inte tillräckligt med saker att göra i ert egna liv eller? Börjar seriöst tröttna på denna mobbningen!

    Tanken har aldrig slagit er att Johanna inte längre kollar sin blogg, eller skriver i den. Ni trycker liksom ner henne, Markus OCH BARNEN. Det ni sitter och gör är att ni trycker ner dem hårdare så dom aldrig kommer kunna se sina barn i ögonen igen. Det är SÅDANA som NI som ska skämmas, som ens nämner barnen i alla kommentarer (nästan alla)..! VARFÖR??? Tänk om Jag eller dom skulle börja snacka om era barn, NEJ inte så kul va?!

    Tänk på KARMA!! What goe´s around come´s aorunde!

    SvaraRadera
  66. Man kan nästan tro att hälften av er missbrukar något med eran stavning! Eller gottar ni er så hemskt i deras elände så ni knappt hinner printa ner orden mellan dreglet som rinner från era munnar?

    SvaraRadera
  67. Det är väl ändå knarket och Markus som har tryckt ner Johanna. Inte bloggen! Sen kan man ju inte unngå snacket om dom. Hela Jönköping Kaxholmen,Huskvarna, Gränna snackar ju liksom om dom. Och man ser med sina egna ögon med en hel del. Man bli ju mörkrädd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men man måste inte fortgå snacket!!

      Radera
  68. Så om andra snackar, så måste även ni göra det? Fortsätta denna eviga cirkel? Ni tror att ni är bättre människor? Vad får ni ut utav att sitta och kommentera här? Skriva ner skvaller, rykten, förtal osv. Berätta gärna för mig vad poängen är! Jag ser en bunt människor som sitter i sandlådan och gottar sig!

    SvaraRadera
  69. Om folk som har komenterat frågat svarat sagt va dom tycker alla e idioter sandlådbarn knarkare osv. Jag sätter en peng på att dessa inget hellre vill än att Johanna släpper sin besatt het av Markus och bli samma Johanna som för och lever med och för sina barn ist. Tror att om någon annan skulle satt sig i samma situvation som Johanna. Hade många av alla " hemska" kommentar fått en att vakna. Sant mycket av det som finns att läsa är mer en hemskt, men det värsta är att mycket alldeles för mycket är sant. Men tyvärr hjälper det inte henne hon vaknar inte ändå. Tycker samtliga ska sluta bry sig el ens skiva här mer. Johanna vill inte ja med någon annan än Markus att göra. Hon skiter fullständigt i allt som inte rör honom. När han satt på behandling och Johanna fortfarande hade barnen alla tre blev hon så desperat hon vill inget annat än att vara med honom. Hon led och tyckte livet va surt och tappat all mening. Så hon gjorde valet fullt medvetet att bli av med barnen och själv nå stämpeln "hopplös knarkare" . Hon slapp barnen och kunde leva med sin pundare. Men Johanna trodde att alla skulle sluta bry sig och låta dom vara. Tyvärr Johanna det finns fortfarande folk som både bry sig och vet att du kan om du vill. Men så länge du väljer Markus framför barnen så kommet det bara bli värre. Hoppas folk ger upp hoppet fatta du vad du högg dina barn i hjärtat och för all framtid. Även om dom nångång kommer förlåta vilket inte är troligt när dom får veta allt mem OM så kommer dom aldrig glömma. Du har satt spår i deras själar som aldrig kommer läka. Det värsta var när du nekar behandling för att nu inte fick tillsammans. Fatta nån jävla gång att du inte alls är på samma nivå som Markus. Hoppas han lämnar dig snart det är din enda räddning för fi är för jävla ego för att lämna honom. Skamligt

    SvaraRadera
  70. Jag undrar bara hur många utav er som skriver här, har sagt det ni tycker personligen till henne? Skulle ni våga stå upp för era ord? Öga mot öga? Här är det ju lätt, ni skriver anonymt. ;) Och det känns mer som ett skvallerforum, än att ni faktiskt vill få henne att tänka om. Det märks hur många det är som bara vill få "kasta in mer skit" om dom. Det hjälper inte ett dugg att sitta här och skriva.

    SvaraRadera
  71. Har johanna någonsin sagt att hon är vörre än den ene?? Är de än tävling om vem som äe största knarkaren? "johanna äe ingen sprutnaekkoman dätföt hon har hepatit C? Äh tkr hela diskutionen är patetisk. Varför skulle hon va besatt av honom? Vet ni vad som sägs och görs när ingen ser på? När Johanna lämnat honom har han krälat hysteriskt. Hans mor är den hemskaste kvinnan på jorden. Ett monster som utnyttjar alla. Varför skulle Mackan dra med "en flamma" ? Romer är väl trogna? Johanna tröttnar nog å honpm snart o hityar en RIKTIG man som tar hand om henne. Hon hae ju inte direkt haft tur i kärlwk. Men sluta snacka när ni inget vet! /K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så det är bara genom spruta!????? Han hade långt innan dom träffades. Det står skriver i sten hon lämnar aldrig han kan göra vad han vill. Så är det nån som lämnar är det HAN hoppas hon den dagen börjar leva för sina barn igen ist innan det är försent. Pga av hennes alla val är hon inte värd mer än han.

      Radera
    2. Hut kommet det sig att alla vet så mkt om deras relation? Han klarar sig inte utan henne hon gör allt för honom. Ja gissar att hon tröttnar förr el senare. Han är bekväm m henne. Skulle han va missnöjd skulle han va m andra damer?" kanske han är. El så horar hon för att försörja heroinet..fast hon verkar ju ren iaf. Han har väl börjat supa ist. Lämnar henne ensam o gråtandes hemma. Hob kommer tröttna tro mig.

      Radera
  72. MEN seriöst!! Låt Johanna och Markus leva sitt egna liv.
    På er allihopa så låter det som ni är hos dem jämnt och ständigt!
    Låt dem bara vara, är det så svårt... Jag undrar varför INGEN vågar stå för vilka ni är?

    Jag undrar också vad det är för fel på hennes så kallade föredettingar som det skrevs om "Hon har ju inte direkt haft tur i kärlek".. Hon har haft många bra killar.

    Men skaffa er ett liv!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt folk verkar vera mer om dom än dom själva. Orka liksom. De här har ju bara spårat ur till nån jävla skvallet-mobbning-skitsnacks plakat. Man mår ju fan illa av att läsa. Folk veekar veta när dom knullar, vilken tid o ställning tom. De ända jag kan hålla me om (även att de inte är min ensak) öär markus monster-morsa som utnyttjar alla inkl sina barn p plockar av barnens mediciner. Huuujah...

      Radera
  73. Tror nog att Johanna är trött på Markus. Hon slog honom på öppen gatan härom dagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spelar ingen roll hon lämnar aldrig honom. Därimot han... El så kanske han åker in på en längre tid så bli hon ensam utan han, barnen , vänner osv då kanske hon kan börja omvadera och framför allt börja prioritera rätt saker. Så länge han finns i bilden är hon körd sorligt men sant.

      Radera
    2. O hur kan du vera de? Känner du dom eller?

      Radera
  74. Att han lämnar henne är en tidsfråga. Vänta och se själva. Va gör du då Johanna? Ha lite självrespekt och hitta tillbaka kärleken du tappat för barnen. Släng ut den fan som kört ditt liv i botten, och börja leva som förr. Gör det enda rätta och många kommer störta och hjälpa dig och barnen.

    SvaraRadera
  75. Varföt skulle han lämna henne för? Dom älskar väl vcarann. Hörde dom på bussen en gång och johanna sa hon inte orkade m honom då fick han värsta paniken o bönade och bad. Vadå slå hab på öppen gata ? Vart då? Varför försöker folk till varje pris trycka ner dom för ? Ingen mer än dom vet ju när och OM dom ska skiljaas varför filosofera i det? Är övertygad om att johanna avgusar sina barn. Dom träffas ofta och är fina ihåp och barnen avgudar sin mamma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Avgudar var väl och ta i?!!

      Radera
  76. Undra vem som kommer stå för panik lipade m.m den dagen dom två inte kan får el vill bo i hop. Ja det är tidsfråga. Att barnen skulle avguda henn just nu hm nä. Inte så mycket. Men japp en dag kanske dom kommer göra det igen. Johanna måste bara få ligga och skrapa på botten ett tag till. Hoppas någon finns kvar och kan hjälpa henne upp när det är dags. Just nu ser det mörkt ut på folk vänner fan osv som lycka till och ta vara på dig

    SvaraRadera
  77. Avgudar.... ofta.....
    Tveksamt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast Johanna avgudar, dyrkar och är totalt besatt av Markus aldrig sett el hört nått värre. Sjukligt besatt. Hitills är barnen förlorare hennes sjuka besatthet av honom har kostat barnen. Men undrar oxå vad hon gör den dagen han drar av en el annN anledning. Då få hon väl leva ensam med skammen. Hon känner inte skam och förlust nu men den dagen kommer.

      Radera
  78. Ni kan nog andas ut ni som är rädda att hon ska bli ensam, jag kommer vara hos henne i vått och torrt som jag varit innan med så ni kan känna er lugna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Synd bara att hon inte bry sig om något el någon när hon inte längre kan bo med han. Hur orkar du får du något tillbaka, nångång. Hon verkar ju verken värdesätts sig själv el sina barn!?? Eller är barnen hos henne igen? Har dom varit drogfria länge?

      Radera
    2. Men vem säger att dom ska flytta ifrån varandra+

      Radera
    3. Faktum, bara en tidsfråga!!!

      Radera
    4. Jag dömer inte riktigt en vän för vad han eller hon kan ge mig, då hade jag troligtvis varit med i ett av Paris Hiltons BFF program som gått på tv. Jag begär inget för det finns inget att begära.

      Radera
  79. Men skaffa er ett liv! En tv, vänner - vad som!

    SvaraRadera
  80. Är det så att dom dansar på sista raderna!?? Därför dom bedyrar sin kärlek på Facebook. Johanna det är din blogg skriv nått de va ett tag sen. El stäng ner den totalt. El gillar du att folk skriver komenterat längre ek sanningar, bara du få nån slags uppmärksamhet. Du har ju alltid gillat och sökt uppmärksamheten.

    SvaraRadera
  81. Förstår inte varför dom enligt er ska gå o sär? Vad bygger ni de på? Säg inye att de är ett faktum utan VAD ni bygger d på? Ja är övertygad pm att så inte är fallet. Om dom bedyrar som kätlek på fb ät d väl för do nm kämner så. Varföt bryr ni er ens? Ttot inte J gillar den här sorte.s "uppmärksamhet" vem gör de? Hon läser inte ens bloggen längre pgs att kpmentaterna ficl hemne att må skit. O vrf skriva i bloggen när hon bara får skit? hon kmr ta bort den mär hon kmr åt em dator. Honhar bara mob o surfa på. Kram Azi

    SvaraRadera
  82. Då hade hon väl tagit bort bloggen för länge sen! Om hon hade velat ta bort den. Om hon nu mår så dåligt utav denna blogg kan hon ju be vem som helst logga in på hennes blogg och ta bort den.. Eller? Sen finns de ju alltid data på Bibblan att låna.Gränna Pingst har säkert en med att låna ut.

    SvaraRadera
  83. Märkligt Markus som kört hårt fortfarande ser bra ut men Johanna va du har gått ner dig du ser förskräcklig ut. Riktigt skabbigt vem vet han det kanske kan va en andledning att lämna henne och hur man en människa även om han en pundare kunna älska en mamma som övergivit tre barn??!?

    SvaraRadera
  84. Haha Markus ser bra ut?!! Han ser ju helt sönderpunndad ut!! Och det är väl för fan hans fel att hon inte har sina barn! Hade hon inte träffat Markus så hade hon varit den Johanna hon var innan. En duktig tjej med ett bra jobb som hon trivdes med och en mycket duktig mamma åt Neo och Tess.Man kan ju hoppas att hon slänger ut honom med buller och bong! Och att hon sakta men säkert tar tag i sitt liv och får en framtid tillsammans med barnen.Det vore ju lycka för henne.

    SvaraRadera
  85. Äh man lämnar väl ingen för utseendet o ja e övertygad om att han tkr hon e skitsnygg. Och mackan e ju far till ett av hennes tre barn och va ni än sitter hr inne och gissar så vet jag att dom lidet för de m barnen. Mackan kanske fick henne att tapa kontrollen i sitt misbruk men smärystillande och benzo har hon knaprat långt innan han fanns i hennes liv. Hon va ju liksom ihåp m Conny H Innan mackan. O i högstadiet fick hon lämna urinptov ofta för dom va väcka i skolsn. Men sen skötte hon sig bra när hon fick ungarna men börja m piller o skit när hon skiljde sig från den hon har ungarna med. Aja tkr de är lågt av alla att snacka skit när ni inget vet. O så nergången tkr ja inte johanna ser ut nu mot förra året. Önska er lycka till!!

    SvaraRadera
  86. Vilka dom var väcka i högstadiet? undrar vem det är som snackar skit! Det är Markus som har lätt in Johanna på den banan hon är i idag så är det bara.

    SvaraRadera
  87. Johanna!! Är inte lätt o släppa taget om människor som betyder mycket för en men ibland kan det vara ett måste om man ska kunna gå vidare! Så snälla du släpp taget om Markus nu. Tänk på dina barn och din framtid du har hela livet framför dig. Utan en massa droger och Markus. Inte fan vill du leva en sådant liv som du lever idag resten av ditt liv eller? Visa nu alla att du fixar detta. Skam den som ger sig. All lycka till dig.

    SvaraRadera
  88. Nu är det dax för lilla syster att sätta ner fötterna känner jag!

    Johanna har INTE lämnat pisse prov på högstadiet, Hon knarkade INTE innan hon träffade MArkus. Och självklart saknar hon sina barn.

    En missbrukare tänker inte på samma sätt som en frisk människa. När ska ni ge er? ge upp!! Tror ni på fullaste allvar att dom ska skiljas pga att ni sitter och tycker, tänker och skriver det?
    Dom gör snarare tvärtom, ju mer ni triggar dom ju mer håller dom ihop. Jag Tycker inte om situationen överhuvudtaget... Men vad ska jag göra? Jag finns, jag stöttar, jag finns för barnen (som ni kan sluta dra upp HELA tiden.. Ni har inga rättigheter och sitta och snacka som ni gör, eller har ni det?

    Man kan ju undra vilka det är som är patetiska? Ni eller dom? Jo NI som inte kan släppa dom och sköta ert egna liv! Självklart tar inte Johanna bort bloggen... Johanna älskar uppmärksamhet, har hon alltid gjort.. Klart hon läser, hon blir arg, ledsen, besviken... Varför fortsätta mata? Låt dom vara istället.

    Om ni tycker dom är så vidriga och smaklösa och allt ni skriver, varför lägger ni ens energi på dom? Jag kan säga att Johanna är så gott som ren, för pissar hon inte ren åker hon in.. Så hon MÅSTE hålla sig så gott som ren.

    Ge er nu! Jag börjar lacka på er mobbning, och ert näthat! Förhelvete tänk på oss andra som måste ta skiten, har ni aldrig funderat på det?! Jag må bo 30mil ifrån men mår fortfarande skit av detta! Ni gör det inte bättre.."JAjajajaja sluta läs bloggen" och allt ni tänker skriva.. Och vet ni att NEJ jag tänker inte sluta läsa era kommentarer för en dag brister jag och då tänker jag anmäla det folk skriver. Ni mobbar inte bara Johanna och Markus, ni mobbar Barnen också, även Vi som ställer upp coh hjälper så gott vi kan. Ni gör oss orkeslösa, ledsna och besvikna.. Vi behöver kanske inte bli mer av detta än vad vi redan är...?!

    Ge er nu!!

    SvaraRadera
  89. Ja VET att jon drogade piller innsn mackan. För har sj sett d. Fast på ett "kontrolerat" säätt. Ytor inte hon skulle betätta de för nån. Men men... För övrigt håller jag m "lillasyster" till punkt och pricka. Låt dom va för he***te... Peace!! c",)

    SvaraRadera
  90. Brukar inte kommentera och känner inga inblandade men läser bloggen och vill säja till lillasyster att mycket mycket bra skrivet förstår er situation och vad ni kämpar med.

    SvaraRadera
  91. Barnen har det bra ingen nöd på dom. Så länge Johanna väljer Markus kommer barnen stannat där dom är. Barnen tyckte inte speciellt mycket om Markus men tro inte att Johanna lyssnade. Hon visade dom ist att jag väljer Markus före er. Hon har krossat alla gränser tom punda för att hålla kvar honom. Detta har bara blivit en väldigt tragisk och sorlig historia. Ingen annan kommet nånsin vilja ha en halv punda mamma som valt bort tre barn kastat bort sitt liv nått botten, utskämd, förfallen och med hepatit. Detta gör att hon håller ännu hårdare och förnedrar dig själv dagligen och låter Markus göra vad han vill, visst hon kan skrika och försöka stoppa el ändra. Men han gör vad han vill och hon har ingen självrespekt.

    SvaraRadera
  92. Bra skrivet lillasyster. All styrka till dig. Hoppas allt löser sig snart till det bästa. Undrar bara har du övrig fan vänner testat att hå i hop er och ställa ultimatum att typ lämna Markus bli frisk och kämpa för barnen... Annars lämnar vi alla dig!?? Låter hårt men av egen erfarenhet vet jag att det har funkar. Men då krävs det lite egen vilja från Johanna. Vilket hon säkert har:) barnen vill önskar och hoppas säkert inget annat än att få tillbaka sin mamma som hon var innan Johanna tog in Markus i deras liv. Kämpa på alla som finns för henne hoppas hon snart finner styrkan mordet att ändra sitt liv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har vi men vi vill ha kvar vår familjemedlem. Men det finns saker som hon vet att vi inte går med på. Tack /lillasyster

      Radera
  93. Har hon hepatit ? Fy då lär hon inte bli gammal.... Sorgligt Johanna att ditt liv blev så här. Du plågar dig ju själv till döden!

    SvaraRadera
  94. Det måste väl vara något speciellt med dig Johanna eftersom så många mnsk fortsätter att följa ditt liv med stort intresse! Du har karisma något speciellt som drar blickar till sig men frågan är om det håller på att gå förlorar i o m ditt missbruk. Du har ju själv berättat att du använde droger även före Marcus så jag antar att det är sant.
    Tråkigt att hörs att Marcus åter skämmer ut sig på olika sätt, det borde väl påverka din kärlek till honom åtminstone lite... Även om kärleken tycks vara blind.
    Syster Malin förstår att familjen lever under press pga Johannas missbruk men ibland tycker jag att du missriktar din ilska en aning. Det är så lätt att vars arg på omvärlden men du borde nog vars mer besviken på dom det gäller istället!
    Magnus det är rörande att läsa om ditt engagemang o din förmåga att förlåta! Johanna har en verklig vän i dig hoppas hon har vett att uppskatta dig . Jag ser henne som din stora ungdomskärlek ... Gammal kärlek rostar aldrig ... Eller hur?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ilska mot omgivningen hahaha nej nej! Blir trött på närhatet

      Radera
    2. Hahaa mange o johanna? Njaa snarare bästa vänner i minst tio år. Fåå som stannar men de som gör är riktiga vänner. Vet inte vilka de umgås med men kollar man fejjan är de ju carro och dennis , mange , jolanda . Krans och hans brud typ. Hepatitc kan du leva med hela livet för dig som sa hon skulle dö ung pga det. Hepc är som pesten bland sprutnarkomaner också bar dom som har d

      Radera
    3. Hej, nej det är tyvärr ingen ungdomskärlek, det har aldrig varit känslor inblandat mellan oss och det är kanske därför vi stannat kvar hos varandra.

      Radera
  95. Stämmer att OM man SKÖTER sig och sin hälsa kan man leva länge med hepatit, men som dom sköter dina liv nu..... Inte så hälsosamt. Markus har haft det så pass länge och misskött sig så hans värden lär inte vara på topp. Markus fick sitt pga missbruk medans Johanna VALDE sitt av honom. Man kan vara tillsammans ock leva med en smittatutam att själv bli smittat. Det är VALFRITT. El hur Johanna!?

    SvaraRadera
  96. Hur är det med Silvana? Hörde att hon är döende. Eller ljug du om det Markus när du gick omkring och tiggde pengar i veckan?Hur har han mage att gå på gamla som unga och be om pengar för hans mamma ligger döende. SKÄMS på dig!!!!! Snart händer det att du går på fel människa och då lär du inte vara stor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han stod vid bankomaten och var på folk där med och bad om pengar! Hotfull var han också. Vilket jävla kräk han är! Dessutom flippar han ut och går på dödating och slår sönder som bilar kastar stolar omkring sej. Sparkar sönder staket mmmmm. Fattar inte hur han kan få gå lös och ofreda folk på detta sätt som han gör. Bura in honom bakom galler!

      Radera
    2. VrFÖR är det ingen av alla som ser Markus beete sig som ringer polisen????? Ljuger ni el???? Om han går på oskyldiga hotfullt och slå sönder saker!!!! Om det är sant och nästa gång nån ser nått ring polisen ring dom varje gång så kanske dom plockar bort han från gatorna snart. El vill ni ha han springande så bland folk tills någon råkar illa ut pga han bara gör att det ska finnas nått att skvallra om. Tänk på alla äldre som kanske inte kan försvara sig ek måsta gång kanske han hår på ett barn. Gör nått åt han ist för att skvallra här ist... Tack på för hand

      Radera
    3. Intressant poäng faktiskt, om man ser ett brott pågå som skadegörelse faktiskt är så skall man ju ringa polisen rakt av men av nån anledning så verkar ingen göra det.

      Radera
  97. Nu överdrivs de lite väl? Japo silvana har wn hjärntumör.
    Va ni med när Johanna fick hepc? För hon fick de av cony och verkl inte frivilligt. O mackan av ett ex irent slarv. O mackan har ypperlifa levervärden medans Johanna är på gränsen tilk transplanriob om de inte väbder. Ändå dricker inte hon läbgre efter ett rätt friskr supande innan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy va skamligt det totalt värsta jag hört. Conny hade inte och har inte gett Johanna hepatit. Hur fan vågar du ljuga ner en föd och begraven människa. Uch fy fan allt för att få Markus i bättre ljus. Johanna lägg ner har du inte redan tillräckligt med skuld och börda CAD gäller Conny?????? Och att ni va tillsammans hm.... Inte riktigt va!!!!????

      Radera
  98. Vad är de för skuld gällande Conny? Ja har aldrig hört johanna säga att hon va tillsammans m Conny. Men hade bodde ju dör o dom knulla ju. Tror inte marcus riktigt beter sig så. Låter lite orimligt för mina öron. Han e korkad men absolut inte elak eller farlig speciellt inte mot gamla och barn... Men det är säkert npgon som har ett härligt skvaller och komms med i den frågan. Spela roll vart J fått hepatiten ifrån.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spelar ingen roll så länge man inte ljuger och beskyller någon som är DÖD!!!!!

      Radera
    2. Va väl inte johanna som "beskyllde" han eller? Har också hört "rykten" om att han hade hepatit. Men man vet ju inte med rykten. Ruskuft vad fölk snackar alltsp!!

      Radera
  99. Såg johanna nyss stå m june alkisarna o skratta och en tant kallade henne hennes älskling. Kände inte igen henne. Gud va smal hon är. Och fråb modellsnygg till trasig. Syntes hur dpligt hon mpdde trots skrattandet. Herregud ! Fick inte hon en överdos i feb på netto? Hörde hon fick heroin övetdos och åkt ambulans och dragit när hon vaknat. Poliserna fick ta in henne flr hon låg och sov. Inte första gången man ser den fröken med handklovar senaste året.ne usch vad sorgligt. Sist jag spg henne kramades hon med skrikåsa. Fina vänner.

    SvaraRadera
  100. Hahaha alltså detta är sanslöst. Ni skvallrar som kärringar i 70-årsåldern på kafferep. Skäms förihelvete. Börja med att se till er själva, ni verkar ha endel personligt att jobba med. Låt Johanna och Markus vara, de blir inte mer drogfria när ni sitter här och typ spyr ur er allt ni sett och hört. Sitter ni bakom gardinen och blänger hela dagen på folk för att ha något att prata om eller? Herregud, jag blir mållös. Värre än något jag någonsin varit med om. Den enda vettiga här är Magnus - det tror jag han själv håller med om. Som sagt SKÄMS och SKÄRP ER!

    SvaraRadera
  101. Det finns ett ordspråk som jag gillar " man ska inte kasta sten i glashus"..av alla som skriver skulle jag vilja veta hur många som är helt utan någon skuld..som aldrig har gjort fel, handlat fel, ljugit , svikit, sårat, , gått bakom ryggen, snackat skit, sårat nån men ord, gjort något olagligt,(tex kört fär fört, gått mot röd gubbe, snattat parkerat fel, osc) eller sagt nått dumt..den som är helt utan fel är den enda som har rätt att döma någon annan...att ni bete er som ni gör å dömer ut och spottar på andra som har det svårt gör de er till bättre människor? ?..hade du sagt samma sak om de vore din dotter/son, ,din mamma/pappa , syster/bror? ?.. att dom beter sig som dom gör är inte heller rätt...alla bär ansvaret för sitt liv. "Genom vår oförmåga att ta personligt ansvar skapar vi i själva verket våra egna problem".. men tycker ni så illa om dessa människor låt dom vara då, angagera er i erat eget liv istället för andras liv. Till Marcus och Johanna : jag som själv har varit narkoman och använt alla typer av droger, både uppåt och nedåt, sprutor och annat vet att det går att förändra livet.. de är allt annat än lätt..det har varit en kamp nu har det gått 4år å jag har jobb och en fantastisk familj, och underbara vänner å ett otroligt liv. Har genom gått interferon behandlingen mot hepatit c och är nu virus fri...jag går inte på laro eller nåt annat sånt heller...lever det liv jag vill leva. Med detta vill jag önska er lycka till och GE ALDRIG UPP OCH DU/NI HAR ALLTID ETT VAL.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Började du oxå knarka 25 år gammal för att hänga med din kärlek? Och dessutom valde bort två barn plus ett du skaffat med knarkarn??? Folk kämpar för att bli drogfria och slippa stämpeln men för Johanna har det varit tvärt om hon försökt och kämpade för att få bli dömnd för missbrukare.

      Radera
    2. Haha de ör lite lustigt ena sekunden "vill hon va knarkare men ör ingen riktig" å i nösta står hon inte flr det hon gör osv osv bestäm er!!! Hon vca 23 när hon tröffade markus och tror inte atr hon började droga flr att "hänga med sin kärlek" hon hade blrjat innan (så dom träffades från början och detta är fakta) ge er med att anonymt sitta och trycka ner andra. Gotta er inte i abdras elände!!

      Radera
  102. Fy såg dom på juneporten i dag, så tragiskt och pinsamt. Dom stod med alkisar och pack. Tyvärr ingår dom väl i samma kategori. För några år sen hade Johanna stolt gått förbi dessa människor med sina 2 barn. Vad gjorde att du valde bort barnen och valde Marcus och det liv ni nu lever!?? För skamligt för att svara på. Det är väl det enda dina läsare familj vänner vill veta. Vi kan gissa tro kanske är uppenbart? Men stå upp för dig själv och din kärlek...OM DU ENS STÅR UPP för er två egentligen?!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och sluta snacka m massa skvaller. Markus har vart hemma hela dagen idag så honom har du nog inte sett!!

      Radera
    2. Då va det nån väldigt lik Marcus JOHANNA hängde där med

      Radera
  103. Behandlar ni t.ex uteliggare på samma sätt som Johanna och Markus? Med dessa hårda ord och hat? Svara ärlig går ni fram och vågar visa vem ni är och inte gömma er bakom en skärm och anonym kommentar? Vågar ni säga samma sak till en uteliggare med samma problem? Eller är ni för fega för att överhuvudtaget stå för vilka ni är och det ni säger?

    //lillasyster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va? Har dom strax ingenstans att bo? Tragiskt att dom bara jag destruktiva saker :/ hoppas deras kyrka låter dom bo där el checkar in på VARSITT behandlingshem. Normalt och helt logiskt resonemang hittills... Vi är MISSBRUKARE men VÄGRAR få hjälp och behandling om vi Inte FÅR BO på samma. Att ingen el inga typ BARNEN kan få dessa EGO folk till att ta behandling. MEN DET ÄR VÄL INTE VÄRT DET el VaD JOHANNA.

      Radera
    2. Allvarligt talat, hur kunde du tolka texten ovan som du gjorde? Du fick dig själv att framstå som rätt trögtänkt nu faktiskt.

      Radera
    3. Eller hur det va verkligen trögt! Men håller med om det med att dom borde hitta nån motivation att checka in på varsitt behandlingshem! Varför kan ni inte offra typ 6 månader och sen leva i hop som en drogfri familj:) tänk på barnen:)

      Radera
    4. Haha snacka om tröga människor det finns!!

      Radera
  104. Dom har lägenhet. Dom kan nog offra sex månader av sitt liv. Ingen av er vet ju vad dom planerar el tänker så vist skvallra om de ni SER men sluta spekulera hela tiden blir bara löjligt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade dom kunnat "offra" el enligt andra "investera" 6 månader så hade dom gjort det. Men nu är det ju tyvärr så att dom sket i det för att dom inte fick bo på samma. El hur Johanna!!??? Bra val, ni lär ju aldrig få h barnen igen. Och Johanna kan inte skylla på någon el något annat än sig själv!!!!!!!!!

      Radera
    2. Dom fick ju parbehandling nen soss hittade bar ett kristet ställe oxh nör dom placerade dom dör i väntan på bättre och inget hittade så fick dom åka hem.

      Radera
    3. Skitsnack soc ville inte betala det gemensamma. Så dom SKET fullständigt i att få hjälp att bli rena fanns inget som fick dom att ta varsitt behandlingshem. El hur Johanna!!!!! Så tragiskt när hjälp fanns men tig den inte....

      Radera
  105. Vad jag önskar att ni ska kunna ta er ur detta! Kom igen nu. Kämpa för att komma rätt igen!

    SvaraRadera
  106. Kom igen nu Johanna du fixar detta!!

    SvaraRadera
  107. Om man har en blogg får man ju ta alla sorters kommentarer ..elaka, snälla,provocerande osv.
    Johanna själv skrev ju alltid förr att hon ville provocera, då får man ju ta skiten lixom.
    Att dra in Johannas barn och döda personer som Conny tex eller deras föräldrar osv är ju dock fruktansvärt, förstår inte alls varför ni gör det.

    Jag kollar Johannas blogg lite då och då, inte ofta men det händer och jag har aldrig nånsin kommenterat nånting.
    Det är ofattbart vilken energi ni lägger på detta.

    Måste ge en eloge till Mange som står upp för Johanna i vått o torrt men samtidigt vågar ge svidande kritik till henne...så gör en riktig vän. Säger ifrån men finns alltid där. Jag har faktiskt träffat dig en gång och vet att du är snäll.

    Johanna som person är fin innerst inne och har väl hamnat i en återvändsgränd, tror nog hon gör sitt bästa på sitt eget lilla vis, För barnen.

    Vad gäller Markus förstår jag inte alls hur hon tänker.
    Jag själv blev utsatt för honom för ett tag sedan då han tiggde pengar till bussen o betedde sig aggressivt. Likaså hoppade han på min mamma nu i veckan av samma orsak.
    Han blev dessutom anmäld i veckan för att han kastat sten o jagat våra barn med ett järnrör vid två tillfällen. Påtänd.

    Kalla det skvaller eller kalla det fakta...hur som helst bör du Johanna bryta upp...du har det så mkt bättre utan honom.

    Nu får ni gott folk kalla mig feg, men jag tänker vara anonym...Det finns en anledning till det och den anledningen är Markus.
    Lycka till med allt Johanna !! Nånstans tror jag på dig och vet att du kan lyckas...

    SvaraRadera
    Svar
    1. men anonym är du ju inte då anmälan borde tala om vem du är eller hur? den storyn har ändrats på vägen. pinne-träpåk-järnrör. grejen va att han lekte med en pinne vid ramperna o ett par barn gi k flrbi och blev rädda. mackan skulle ALDRIG gå på små barn. han är ingen elak männuska vare sig sig bykter eller inte så sluta hitta på och överdriv heeela tiden.

      Radera
    2. Hej, tack för de fina orden, det värmer. Jag tror du kan vara rätt lugn med att vara anonym på bloggen om du ser det du själv skriver och det andra skrivit. Däremot kan du låta bli den sista biten, gör ett polisärt ärende av det och lämna det därhän, ryktesspridning om deras uppförande varesig det är sant eller inte så bidrar det till att de isolerar sig mer och mer tills de tycker att det inte är lönt för dem att visa sig från en bra sida då alla tycker de är hemska ändå.

      Radera
  108. slår inte marcus johanna? hörde han hade slagit och hotat henne till livet i helgen för hela kvarteret. hörde också att detta är numera rutin vid bråk och har själv sett honom rycka i stackars rädda johanna inte första gången våld kommer inpå henne i livet. och hon fortsätter passa upp på honom. han är bara besatt av sin sjuka vrickade mor för han har moderskomplex och vill bli sedd av henne. hon för övrigt tyckte inte johanna skulle reta en som va full när han (enligt rykten) nästan dödade henne i vintras. vet hur jobbiga rykten kan va därför är ja noga m att påpeka att det bara är rykten (mestadels iaf) lycka till! båda två!

    SvaraRadera
  109. Johanna kan nog försvara sej när det gäller Markus......

    SvaraRadera
  110. Om nu någon misstänker att Markus slår Johanna varför skickar ingen polisen när det är liv hemma hos dom? Vilka jäkla medmänniskor ni är.

    Skita i en person som ni misstänker bli misshandlad.. er skulle inte jag vilja ha runt om mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kunde inte sagt det bättre själv, helt jävla otroligt att folk ska vara så duktiga så pallar de inte att ringa polisen när de se en kvinna bli slagen, fy fan säger jag bara. Skulle ni stå och hejja på om ni såg en våldtäckt i en park, ett rån ske mot nån butik eller vad som? Om detta stämmer så är det enda ni lyckats med är att skydda en brottsling till priset av en kvinna som ni sedan häcklar för det, fy fan vilka jävla äckel ni är rent ut sagt.

      Visa nu hur duktiga ni är istället och ring polisen nästa gång nått förekommer som ni misstänker så får de utreda saken, det är precis det vi betalar dem för att göra.

      Men nått säger mig att ni inte kommer göra det, ni mår så jävla gott åt hennes lidande att ni utan problem skulle skita i det med enda motiveringen att få se det igen.

      Radera
  111. men så är det ju alltid. typiskt svensjt. men jag gaer svårt att tro han skulle puckla pp henne. johanna är ingen brud man slår. och markus har aldrig slagit kvinnor förr. och känns som denna bloggen bara öe svaller och påhitt. har mna åsikter om de paret men inget ja tänjer skriva här och de är inga positiva saker ja tkr. men vet att hade de som skrivs varit sant hade han inte gått fri. tänk efter själva. ganska logiskt. och vrf bli johanna skönmålad hela tiden för att hon inte visar sig som han? kan ge mig tusan på att hon är ännu mer nerpundad just FÖR ATT hon verkr sp oskyldig. suck asså..

    SvaraRadera
  112. Hej igen. Magnus- Du har självklart rätt i att jag borde göra ett polisärt ärende av det och lämna det därhän.Hur Markus kan tänkas uppleva det jag skriver eller hur han känner inför det bryr jag mig inte nämnvärt om, men gentemot Johanna är det givetvis fel. Det finns ju redan nerpräntat och jag kan inte ta tillbaka det men ber givetvis om ursäkt till dig Johanna och er andra som kan tänkas tagit illa vid sig.
    Dock bör jag väl få uttrycka min åsikt om huruvida jag anser att att Johanna bör bryta upp eller inte ?

    Till er andra som skrivit efter mig - Jag vill och vågar påstå att jag är den sista människan på jorden som överdriver någonting, inte heller underdriver jag saker och ting utan tycker nog att jag håller mig till vad som är ren fakta.
    Jag vill heller inte blandas ihop med denna galning som tycks skriva hela hela hela tiden, vad hon eller han skriver har jag ingenting med att göra, det där är en rent hatisk människa vad det verkar.
    Jag har heller aldrig sett eller misstänkt att Johanna skulle bli misshandlad på något vis, och jag undrar vem som ska ha sett eller hört detta och varför i helvete (ursäkta mitt språkval) man inte isåfall anmäler detta och rent av knackar på och kollar läget med Johanna.

    Jag hoppas att du Magnus fortsätter stå på Johannas sida, som den fantastiska vän du är, många av oss andra får skämmas för att vi inte står kvar.

    Ber återigen om ursäkt...Önskar dig allt gott i livet Johanna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inget att be om ursäkt för, var mer ett poängterande. Det syns vilka som skriver vad rätt bra och du är väll en av få som har viss trovärdighet i mina ögon just nu iallafall men det hade ju kännts bättre om jag vetat vem du är och fått saken förklarad för mig utanför bloggen.

      Fortsätt du som du gör, tycker ditt inlägg var bra :)

      Radera
  113. Det kan du absolut få Magnus :-) Självklart,,,bara att jag vill inte bli mer inblandad än vad jag redan är...if you get what i mean :-)
    Så om du lovar mig att det jag berättar för dig stannar oss emellan så kan du absolut få förklarat det du vill ha förklarat .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ökar ju din trovärdighet med ganska mycket måste jag ju säga :)

      Radera
  114. Huruvida man tror mig eller inte bryr jag mig inte så mycket om faktiskt ;-)
    Men självklart....I know where to find you, kontaktar dig ikväll eller imorgon kväll beroende på tid :-)
    Hörs snart hur som helst :-)

    SvaraRadera
  115. varför i helvete ska mange få saker förklarade "utanför bloggen" vän el inte så har haninte m att göra. och du som skriver til mange du hade väl anmält? sen kanske inte du överdriver men dins barn lan ju förstora upp de. som ja skrev så håller ja verkligen inte m markus o johanna. men har vääääldigt svårt att tro han medvetet jagar barn. tigger jaa men angriper barn nej! får man fråga hur gamla barnen är?

    SvaraRadera
  116. Har oxå svårt att se Markus jaga barn, el slå Johanna. Tro inte han är den våldsamma typen!?? Har han ens vart i ett slagsmål. Men att han tigger gör han säkert och då spelar hotfull mot äldre och unga människor. Men är säker på att även om han då är "väck" så väljer han dina offer och vågar inte gå på fel folk. Tycker det är lite märkligt att när någon ser detta varför inte ingripa. Hjälpa dom... Åh nej ist bara stå å glo som efterbliva och sen springa hem å skvallra och skriva ut här. VAD ÄR SYFTET MED DET!??? Uch börja bli orolig att det är nu som ser och hör allt som är dom vidrigaste. Och OM det skulle vara så att någon Sett el Hört (vilket jag inte tro) att Johanna skulle vart misshandlad och ni era fanskap INTE ingriper el ringer polisen om nu nu e så "rädda" el allmänt Mess som fegisar. Om sett som sagt är sant så hoppas jag nu domer gott om natten på samvetskudden. Och bli INTE förvånade om det en dag skulle hända er el någon närstående. Den dagen kan ni tänka på att dom som hört el sett nått kanske en el många dom kommer enligt KARMA inte hjälpa er utan SKVALLRA om det ist. Uch sicket folk det finns. Och det mesta man läst här är ju totalt skrämmande undrar om ens hälften är sant. Förstår att ni mår skit när ni läser här jag hade inte heller velat skriva längre. Men sen e ju folk mer nyfikna å skvallra så kanske är bättre om du går in och svara på tal el bara skriver som vanligt va du gör hur det går för er och skit i elaka kommentarer. Måste ju va jobbigt för din syster och Mange att "försvara" här. Du har ju skrivit "tragiska" saker innan om pund å så men ändå vart ärlig. Börjar skriv igen så slipper du framöver alla "skvaller"komentarer. Önskar er all lycka och väl gång kämpa på se till att hålla er drogfria och få hem barnen igen. Läste på din face att du blivit erbjuden reklam gör det även om dy inte vill börja skriva igen så kan du ju låta folket fortsätta skriva och tjäna pengar, hihi men tanke på alla nyfikna och alla kommentarer så lär det bli en del pengar :D mvh K

    SvaraRadera
  117. Men alltså...Ser ni inte vad ni skriver själva ? Läser ni inte det som är skrivet ?
    Ni skriver att folk skvallrar och är elaka men mellan raderna skvallrar ni lika mycket själva. Mellan raderna kan man se era egna åsikter om saker och ting.

    Ålder på barnen spelar heller ingen roll, dom är tillräckligt gamla för att kunna återge en version av vad som hänt i en situation.

    Kan hända att Magnus inte har något som helst med saker och ting att göra men huruvida vi pratar om det eller inte är heller inte eran ensak.


    SvaraRadera

Bloggintresserade

Jag

Jag

Labels

Blog Archive

Etiketter

Följa

www.dsit.sejknt

Vädret

Besökare

Totalt: Idag: Veckans: